Den 27.07.2022

 

i dag har jeg og Yannie været på en dejlige lille gå tur sammen det har vi ikke været sin jeg bliver syg med den ryg.. Jeg gik med en gå stole og Yannie fik den med hund i arbejder fra DcH så kunne de lige se vi var ved træner med prøve gå med den gå stole ;-) Hvor Yannie skulle føle mig pænt, ja det kunne godt se lidt pæne ud men det kom end vi gik hjem ad igen ikke Yannie.

 

Jeg må også lige husk sige 1000 tak for alle de hilsen jeg har får af jer alle på fb som har sendt til mig, og jeg skal nok få dem læste også prøve svar på dem også, men hvornår ja det ved jeg ikke lige nu da det ikke er så rar sidder for langt tid på en stol eller ved pc’er som i nok selv ved som også har en dårlige ryg.

 

Jeg holde også med træner hos nogle da jeg ikke få noget ud af det da jeg ikke må køre i bil i nogle mdr. sige de læge æv æv :-) Men jeg tage en dag af gang det er jeg bare nød til eller gå jeg sgu ned.

Men ellers går de nu god med min ryg men jeg får sgu også så mange piller, men mit ben ja det køre sgu ikke for godt den er bare så meget efter mig jeg kan bare ikke fine ro eller sove om natten.

 

Nå nu må jeg hvis helle holde nu vil min ryg ikke lige nu men i får lige lidt video med Yannie og mig der prøve gå med den gå stole, kan i nu have det god jer alle på fb sidder ja også på Yannie's hjemmeside også, og pass godt på jer selv husk nu det. ;-)

Knus og kram herfra os Johnny og Yannie.