Den 22.05.2022

Hej til jer alle her på fb også på Yannie’s hjemmeside.ja jeg er ikke på fb lige nu da jeg er syg men har det lidt bedre lige nu, jeg går har ondt i min mave også den ryg ja det er noget lort lige nu, har være ind på sygehuset par gange nu og fået lave 2 kikker hvor de har være oppe i bag og fra min mund også, har mavesår og der var også noget andet som de lige skal kikker på. Nu ikke mere om mig vel Yannie.

Idag bliver Yannie 11 år nej hvor tid dog går hurtig når man har sådan en schæferhund som dig Yannie. Ja du har gjort meget for mig ja også lille mor hende må vi ikke lige glemmer. Ja Yannie hvad jeg jeg lige sige om dig. At du er en god hund som man kun kom til at elsker ret højt hvis man kenden dig.

Ja Yannie du har været rundt i det lille Jylland når vi to skulle på tur i natur også til rigtig mange konkurrence som vi to kan li at gå til når det var med bruge din næse som du er ret god til ikke Yannie.

Som er gå spor ja det er nok det som er Schweiss-spor og felt-søg ja også i Nosework ja bare du må bruge din næse ja så er Yannie en glad hund.

Yannie har være på rigtig mange kursus ja alt om næse arbejder som vi kunne brug til det vi to kan li at lave sammen nikke Yannie. Og når det var kun farmand der tog til kursus hvor du ikke var med ja så var du sur på far fordi du ikke kom med ud din frække hund. Ja Yannie du har mødet mange i de 11 år som vi er kommet til nu, du tage lige 11 år mere ikke Yannie.

Yannie vil lige sige 1000 tak hun måtte kom med til det hun har være med til om det er i træning eller på kursus eller til de konkurrence eller på besøg ja alt det hun har vært med til 1000 tak sige Yannie til jer alle på fb sige som føler Yannie når vi ligger noget op om Yannie den tosse hund ;-) Yannie sige også en stor tak til den som passe Yannie når vi ikke kan selv som er Inger Marie og hendes ven også 1000 tak i give passe mig mens far og mor ikke kan .

Ja det var lidt fra os til jer derude vi ses en dag, kan i nu have en supert dag ja også til alle Yannie’s søstre som også har fødselsdag tillykke med jer også herfra Yannie.. Mange hunde kys fra Yannie til jer…….

 Yannie og Johnny...