I Nørlund Plantage

Den 22.03.2022.

 

Hej til jer alle så er vi kommet lidt på igen med fb side men min ryg har det HT så jeg får ikke lavet noget med Yannie da jeg ikke kan holde til det, men lidt får vi lavet ikke Yannie. I dag tog vi ud til Schweisspor træning med kreds 6 som vi er med i, vi skulle et nyt sted hen med hunde som var Nørlund plantage skov.

 

Det er et dejlige sted synes jeg der er ingen bakke så det er lige os ikke Yannie ? :-) Jeg fik lavet et spor til Yannie som var vi 1005 m og har lagt ca. 2 timer tro jeg, Yannie gik så smukt i dag ja der var lige 2 sted på spot hvor jeg troede Yannie gik forket men det gjort hun så ikke da hun ikke vil den vej som jeg troede vi skulle gå. Det er godt Yannie du kan vise mig den rigtig vej når den tosse Johnny ikke kan ;-)

 

Jeg have en med til hjælp med at kikker på os som var Hans Jørgen tak for du gav gå med os og kunne se hvad de fejl jeg så fik lavet i dag med Yannie, mon ikke jeg får det lært en dag om bare lad Yannie gå og bare holde mig i ro og kik på Yannie og se hun kan godt selv bare jeg holde min mund ;-)

Jeg vil sige 1000 tak for en god dag med jer selv om jeg måtte køre hjem min ryg kunne ikke mere jeg skulle bare hjem , jeg håbe jeg er klar til næste gang vi skal træner med spor igen.

Tak herfra Johnny og Yannie.