Den 01.03.2022.

 

Hej med jer alle herfra os, ja så har i nok opdag jeg og Yannie vi ikke har vær på fb eller bare ude og træner da jeg har så ondt i min ryg det er ikke rar når man skal på wc at man ikke kan få lov til lave det man skal når man er på wc, jer der ved hvad jeg snakke om ja i ved hvor fan ondt det gør.

Jeg har være hos læge par gang men nu skal jeg på sygehuset igen hvor de skal prøve scanner mig igen da jeg har en diskolap helt ned i led nummer 5 som de har opdag i 2021.

 

Jeg kan bare ikke lave noget og lille mor ja hun må næste gør alt nu da jeg ikke kan og Yannie må så gå mange tur med lille mor. Jeg ved de hygge sig mens jeg bare ligger på sofane eller bare går rundt eller bare prøve finde en måde få ro i min ryg. Jeg skulle ellers have lave min stemme men jeg kunne ikke holdt til køre til Fyn med min ryg så de må find en ny tid til mig og det bliver ikke let da vi er ikke så mange der har den sygdom som jeg nu har får mig ;-)

 

Jeg håbe de finde en tid da min stem er ja næste helt væk og det er meget hårdt hvis jeg skal snakke med nogle som jer ja så brug jeg alle min kræft helt nede i mave bare få et lyd ud af min mund, og det er bare meget hårdt kan i godt tro, og det er helle ikke rar hvis jeg ikke kan snakke med jer eller når jeg skal til træning med Yannie, og i ikke kan høre hvad jeg vil lige sige, det kan man godt bliver ked af det.

 

Nå nu ikke mere om min ryg eller det som er gal med mig. Nu er det lidt om Yannie vi har ikke være ude og træner eller på skovtur ja kun par gang da jeg også har haft den Corona men det er vi kommet godt over. Så i går tog vi ud for få lidt trænet med nosework med Ingeborg og Tina på et nyt sted for mig og Yannie som var en meget stor gård hvor de har tro det var 800 køren. Tina lave nogle video med Yannie i de søg der var sat op til hunde den tirsdag.

 

Man kunne godt se på Yannie det var noget nyt for som Yannie var lidt nevøs i par søg. I bil-søg som var et stor traktor med en meget stor mad vogn til dyr,der have Yannie line på, man ser på video også hvor Yannie stå og kikker på mig den er her farmand men jeg var så sikker på at Yannie tog fejl da jeg have hørt det var foran på kørt tøj, hvor Tina sige den er hvor Yannie sige den er, hold nu kæft hvor jeg er sgu for dum. Og Yannie stå jo længe og viser mig det men jeg sove i timer må man da lige sige jeg gør.

 

Ja Yannie det må du lige undskyld du har en der sove i timer :-)

Yannie ved også når jeg er dårlige ja så vil Yannie holde øjen med mig og hun kan også mærke det igennem i den line hun har på sig når vi går rundt og søge efter de duft kilder der var sat op. Men så sige jeg til de par rar kvinder jeg tage line af Yannie det vil gå meget bedre hvis jeg gør det og det var de med på.

 

Da Yannie kunne mærk line var tage af ja så er Yannie en helt anden hund når hun søge når hun skal arbejde med sin næse, og man se det også på Yannie det er så skønt den lige er væk. Men nu skal der også lige sige lige fra Yannie var en lille schæferhund der har vi trænet unden den line da vi lave felt/søg ja så har vi ikke den line på vel Yannie pige :-)

Yannie klar det nu ret godt der var et af de søg hvor hunde skulle gå på noget plasktik.

 

Det var sjov se Yannie hvad hund vil gør når duft kilde var der og Yannie skulle op på det ja det klar hun sgu ret godt af den gammel dame hun er snart der må jeg sige ja Yannie du kan godt når du skal prøve noget nyt så er du bare klar til det, ja de andre hunde ja de klar det også til UG. Det var rar kom lidt ud med Yannie og det var helle ikke en lang dag for os bare lige par timer. Jeg og Yannie vil sige 1000 tak for en dejlige dag med jer ja også se hunde hvor gode de er til nosework.

 

Ja det var så lige hvad jeg have lyst til skrive og nu kan jeg ikke side mere på den stol min ryg den vil ikke mere lige nu :-( Kan i nu hygge jer og pas godt på jer selv.

P.S. i får lige nogle video af Yannie så i kan se vi hygge os med nosework.. :-)

P.S. husk der kan være ord fejl og det kan også misforstå når man er ord blind. :-)

 

Johnny og Yannie :-)