I Rønhøj

Den 19.12.2021.

I dag skulle Yannie til en Schweiss prøve med Dansk Munsterlander klub-Viborg for gammel hunde over 10 år. Prøve bliver holdt i Rønhøj plantage som var Bjørn der har holdt det, og dommer var Brian og Bjørn.

De spor typer der var i dag var en med, 400 meter / 20 timer og en som var spor uden dommerledsagelse 1000m/40t og det var Brian som var dommer på de to.

Og Bjørn var dommer på de her 3 som var 1000 meter / 40 timer og en på 600 meter / 40 timer og en på 600 meter / 3 timer som var til Yannie. Der var lavet 5 Schweisspor til hunde i dag.

Jeg vil kun have Yanne op i en lille sporprøve da jeg vil være sikker på Yannie var klar med sin krop, det var Yannie med et stor JA. Yannie have meget fart på i dag hun gik bare så smukt på sit spor, der var ikke noget kom efter i dag med Yannie.

Alle hunde gjort det så smukt i dag de 4 fik en 1 Pr. og en med 3 Pr. jeg tro hunde har bare haft en dejlige dag i skove og bare få lov til bruge deres næse som de er skabt til.

Så var der mad tid, nej det var godt må jeg sige en stor gryderet var der lavet til os det var bare så godt. Jeg kan kun sige det har være en super dag for mig og Yannie at vi er klar til kom igen hvis de får en ny for de gammel hunde så rykker vi ud ikke Yannie.

Jeg og Yannie vil lige sige 1000 tak til dig Jan du kom for se Yannie gå sit spor i Rønhøj det var vi meget glad for du have lyst til køre så lang for se os tak Jan. Jeg vil også sige tak til dig Karin C. J.. du tog nogle billeder med Yannie. Også en stor tak den der lave det super godt mad vi fik i dag, også tak til jer par dommer i have lyst til give os en dejlige dag i skoven med hunde, også tak jer andre så er der hvis ingen glemt eller må i lige sige til da jeg ikke er godt til husk med navn.

Ja det var så lige lidt fra Yannie’s Schweissprøve her i dag

Johnny og Yannie.