07.12 til 09.12.2021

Den 07.12.2021 Tirsdag.

Så var der tid til Schweisspor træning i Hårup Sande skov ved Silkeborg med kedes 6 som var den sidste end der var juleferie, da vi mødet op til en spor dag så have Leif dommer lave et 20 timer spor til Yannie hvor Leif have lavet det hele som der er på et spor som vi kan kom ud for. Leif lave 2 type spor på et spor som Yannie klar til UG.

 

Der var lige par sted hvor Yannie lavet nogle rundering på sit spor i sine knæk men det var hvor vinde kunne få Yannie ud af sit spor, men Yannie fandt hurtig ud af hun var gået ud og var hurtig til kom på sit spor igen af sig selv, det var b´bare så dejlige se Yannie klar sit spor så smukt også hun var en meget glad hund kunne man let se på Yannie.

 

Yannie fik meget ros af Leif også af Anne Grethe så ved vi Yannie har klar sig godt. Leif have lave 3 spor en til Lene og mig også til sig selv hvor de 3 spor har ligget i 3 timer eller lidt mere. Lene’s hund gik også godt på sit spor, og Leif’s hund den gik også bare så smukt, mens de gik på deres spor ja der opdag de ikke de fik et råddyr til løbe lige foran dem.

 

Vi have pyt lidt op i skoven med julepyt så der var lidt jul hygge mens vi fik noget mad og Lene have kage med til kaffe pause det var godt det lå lidt tungt i mave men godt Lene :-) Jeg og Yannie vil sige 1000 tak for alle de spor timer vi har haft i 2021 med jer alle som var med på holdet det har være super for os at møde jer også gå spor med jer og se jeres dejlige hunde på deres spor tak fro vi måtte være med jer…

 

God Jul og et godt nytår herfra Johnny og Yannie. Ses i 2022…

 

 

Den 09.12.2021 Torsdag.

Så var der tid til lidt nosework træning med Anja og hund, tur var kommet til Hadsten hos Lars og Helle der har et Hundepension og et træningssted, hvor vi fik lov til lån til træning med nosework hos dem. Anja have sat alle duft kilder op end vi kom som var Lavendel og Eukalyptus som var lagt ud til hunde i dag. Idag var Yannie bare en super hund til med finde de duft kilde der var sat op.

 

Yannie er bliver en helt ny hund hun arbejde bare så godt her i tid, jeg tro det er fordi jeg har gået så meget ned i træning også den krop træning hos Karina ( Kay2balance ) som træner med vandløbebånd det har give meget med Yannie har det så godt med sin krop. Karina sige hun kan se det har hjælp meget på Yannie ja vi kan også selv se det.

 

Der var et af Yannie’s søg hvor Yannie ja hun gjort noget hun ikke har gjort længe sin at Yannie stå op på bagben for nå et duft kilder der hænge op i et snor med et krus den have jeg ikke lige tænk over hun vil det, da jeg ved hun er ikke meget for det, men i dag ja der tog Yannie røv på sin farmand igen og igen den tosse hund hun er ;-) men det har være en super dag for mig og Yannie.

 

End vi skulle køre hjem fra træning ja der skulle jeg lige lave en video med Ingeborgs hund, ja den gjort det til UG i dag den kære hund ;-) Jeg fik også se nogle af de andre hunde som er på den hold jeg skulle lave den video med Ingeborgs hund var med på. Da vi så var færdig med det ja så skulle jeg hjem ad da jeg skulle til behandling med min sygdom som er i Viborg.

 

Da jeg køre hjem ad der vil jeg lige høre lille mor om jeg skulle købe en ost med hjem det var hun med på, jeg kommer lige forbi sådan et sted hvor man kan købe ost mums :-) Ja så gik tur nu hjem ad det var være en lang dag for os og den var ikke færdig da jeg skulle til Viborg og Yannie er altid med mig så vi fik kørt noget den dag ikke Yannie bare sige ja ;-) Da jeg så kom hjem ja der opdag jeg noget.

 

At min pung var væk nej jeg gik i gang med finde den pung da jeg skulle bruge den i Viborg og lille mor hjalp med finde den men nej vi kunne ikke finde den, jeg var nød til køre nu selv om jeg ikke kun finde min pung med køre kort i :-( da jeg var færdig i Viborg ja så gik tur hjem og jeg skulle bare se finde den pung men vi kunne ikke finde den, vi ring til det sted hvor jeg købt den ost om de have får en pung ind og det have de så ikke :-(

 

Men vi søge igen over alt på den bil men nej den var væk, jeg ringe til min bank de skal lukke mit kort og det gør der så jeg ringe også til politi om det som var sket ja der lukke de også mit køre kort ned da jeg så ikke har noget køre kort sige de så, jeg skulle så få lave et nyt py ha tænke jeg så alt det man skal gør når sin pung er væk det klar jeg sgu ikke lige i dag min hovedet var fult op nu.

 

Nå der gå vel en lille times tid da tlf. ring til mig og spørge om jeg heder Johnny Svendsen.. Ja der gør jeg jo se Johnny der var en af dem som arbejde hos os har fundet din pung udfor butikken nej hvor jeg var glad nu har jeg det hele igen skønt. Men nu skulle jeg så til ringe tilbage til politi også min bak om de kunne lukke mine ting op igen og det kunne de godt da de have lavet sådan hvis der var en der fandt min pung end 14 dag så skulle jeg ikke have nyt.

 

Ja man kan sige det har være en super dag med hunde ja også en sjov dag med min pung selv om jeg syne s det vat et dum dag for mig men det gik jo godt til sidts ikke ;-) Ja det var så det i fik i dag fra os, kan i nu have det godt til vi kommer tilbage igen noget nyt fra Yannie og mig den tosse gammel mand ;-)

 

Johnny og Yannie.