Den 25.11.2021.

 

I dag skulle Yannie til nosework træning i Omega 2 som er Skatehal hvor Anja Nilsen som er den træner vi har lige nu med nosework. Anja har sat to type duft kilder op ind i den stor Skatehal som er Lavendel og Eukalyptus.

Anja har sat 14 duft kilder op til hunde, men der var 2 stede som var blind-søg den ene af de blind-søg der var kun 1 duft kilde og den andre var 2 duft kilde i.

 

De blind-søg ja den først søg der gik tid ud jeg så ikke Yannie have den da Yannie kikke på Anja ja så sige jeg jo ikke noget, eller jeg så det bare ikke men pyt Yannie fik den selv om tid gik. Og den andre søg hvor der var 2 duft kilde op ja det klar Yannie fin, da vi have lave de blind-søg ja så skulle vi selv øve os i de andre søg hvor der var så de 11 duft kilder som vi skulle finde eller hunde da vi var godt klar over hvor de var.

 

Der kan jeg kun sige det klar Yannie ret godt men der var et søge sted hvor Yannie måtte arbejde ret hårdt end hun fandt den, ja Yannie det skal helle ikke være let vel Yannie.

Jeg og Yannie har haft en god dag med træning vi har hygge os med, så har vi en træning dags tilbage så er det slut med nosework i 2021 Så må vi se hvad der så vil ske i 2022 også hvad Yannie kan holde til med den træning som jeg er begyndt gå meget ned med.

 

Vi må se hvad jeg finde på det er Yannie der bestemme nu hvad hun vil i 2022 ja også nu hvis jeg kan se Yannie ikke har lyst længe så holde vi og lave det Yannie har lyst til, som er kom i natur ikke Yannie. Men i dag gjort Yannie det ret godt der var kun en søg ud af de 14 hvor Yannie ikke fandt, nå ja der var lige også en hvor Yannie måtte arbejde hårdt med finde den og det gjort hun efter en tid :-)

Det er et super sted at lave nosework i den hal som vi måtte træner i dag.

 

Ja det var så lidt fra Yannie’s træning idag i Hinnerup vi sige tak for en god træning det var sjov for os ikke Yannie, og vi ses så ikke før den 09.12.21..

Johnny og Yannie.