Den 23.11.2021.

 

I dag skule Yannie ud til Karina der har Key2Balance Karina skulle se på Yannie da jeg har opdag der var noget jeg ikke lige synes om. Yannie’s bagben er lidt løse men der skulle gør noget da Yannie er en gammel hund lidt over de 10 år, og når Yannie har gigt ja så skal jeg holde godt øje med Yannie hun skal ikke have ondt da jeg selv ved hvad der vil sige når en sin krop er efter en.

 

Karina start med give Yannie massage men hun vil også have Yannie i løbebånd med vand i ja så måtte Yannie så gå ind med lidt hjælp, hold kæft jeg har bare snakke løs hos Karina ja jeg tro jeg snakke bare med 300 km i timer ;-) mon de har tænk hold da op Johnny snakke i dag ? Men jeg har jo ikke set de par kvinder i langtid ja så må jeg helle sige lidt end min stemme gå væk ikke ;-) haha.

 

Men nok om mig. Yannie skal til nogle behandling med sin højre bagben eller dem begge to. Kan ikke lige husk det hele hvad der bliver sagt da jeg har nok har snakke for meget ;-) Karina mener vi skal nok få Yannie til bliver klar igen med sin gammel krop så Yannie kan lave det hun vil nu, og jeg vil bare hjælpe til så Yannie får det super godt og vi kan lave det vi elsker i mange år ikke Yannie.

 

Yannie har bare slappe af kun gå små tur med lille mor mens jeg selv har være til nogle behandling med mit krop, så vi har ikke rigtig lavet noget i dag. Jo jeg var lige en tur ud til Tina og Ingeborg for se om deres hunde nu lave det godt med nosework, ja hunde de gjort det til UG det må jeg godt nok sige de gjort til UG… Det er bare så dejlige se hunde de har rykke sig meget så de er start klar til kom ud til nosework konkurrence.

 

Ja så har jeg ikke rigtig noget sige mere lige nu så det var lidt fra os ikke Yannie. Kan i nu passe godt på jer selv på en tirsdag aften.

Johnny og Yannie.