Den 16.11.2021

 

Yannie start dag med at farmand skulle til sin læge om sin sukkersyge, da vi var færdig med det ja så kørt vi ud til skoven som var Ulvedalskov hvor vi gik de små 3 til 4 km det var bare så dejlige der var bare så godt vejret gå i skoven, Yannie lave en lille felt/søg hun skulle lige finde mine bil nøgler, og det klar hun nu ret godt eller var vi ikke kommer vide vel hihi.

Da vi så skulle vide i program ja der vil Yannie så ikke med øh Yannie vi skal ud og lave nosework give du ikke din frække hund.

Ja jeg måtte look Yannie med noget guffe ja så kom Yannie løbe hen til sin bil den tosse hund ;-)

 

I dag tog vi ud til Tina hvor vi skulle mødes ja også med Ingeborg der der var 5 hunde der skulle hygge sige med nosework. Ja der må jeg sige det var en super dag med se hunde ja de klar det hele til UG der var ikke noget kom efter de gjort lige det de skal gør.

Det gør en bare så glad se hunde de har bare hygge sige med nosework og fandt bare de duft kilder som Tina have sat op end vi kom.

Jo det har være en dejlige dag for mig og Yannie vi har være ude i natur i mange timer i dag og det har bare være så dejlige kom ud i så mange timer når sin krop var med i dag.

 

Ja også Yannie var helt op at køre hun vil ikke hjem men bare være ude i den natur. Det er længe sin jeg har være ude så mange timer i dag men min krop var god ved mig i dag også Yannie var helt med på det, hvis jeg og Yannie skulle få mere af der ja så er vi snart klar til kom ud i natur hele dag lang igen som før.

Tak til Tina have lyst til vi måtte kom og være med til træning med nosework også tak til dig Ingeborg du også kom og være med i dag med dine hunde, ja det var så lidt fra os i dag ikke Yannie. Kan i nu have en god tirsdag aften med det i nu skal lave som er tilbage af den tirsdag ? ;-)

 

Johnny og Yannie.