Den 12.11.2021.

 

I dag har jeg lage et spor til Yannie som er et Schweisspor på dryp blod, spor har lagt i 4 timer end vi går den. Spor er de 849 m det var i skoven vi gik i dag, jeg har lånt et skov jeg må bruge til træning. Ingeborg vil også gerne prøve med sine hunde om de kan gå spor i et skov hvor der er meget forstyrrelse på med det som er i skoven.

 

Men end Yannie skulle gå sit spor ja der overrasker Yannie mig rigtig meget, Yannie skulle lige tisse af og hvor gå hen i den anden skov som jeg har også lånt, vi gå ind i den skov som vi så ikke skulle bruge i dag, men vi gik ind og der opdag jeg glemt noget af mine ting ja det må vi have med hjem. Da jeg får min ting i hånd og vil tilbage ja der kunne jeg godt mærk på Yannie der var noget gal men hvad ????

 

Jeg kikker på Yannie og så nu ja der er sgu noget gal hvad er der gal Yannie vis far det. Yannie begynde at hop op ja li som hun vil vise mig noget ind i skoven, jeg kikker men jeg kan ikke se noget og sige igen til Yannie vis far hvad du vil eller søg. Yannie søge ret hurtig jeg går med Yannie af en lille køre vej der er lave i skoven som den der har skoven når han skal hent træ med sin traktor.

 

Yannie er meget optage af sin søg jeg lad Yannie bare gå da jeg ved hun ikke vil løbe væk fra mig Yannie er vel ca. 20 m væk fra mig og med et ligger Yannie i dæk men jeg kan ikke se hvad hun ligger dæk for før jeg er oppe ved side af Yannie, der opdag jeg så at Yannie har fundet noget i skoven som ham der har skoven der har tabt noget mens han kørt i sin traktor i sin skov.

 

Det var røde høreværn som Yannie fandt hvordan hun kunne duft det så langt væk ja der var 30 til 40 m væk fra os, jeg undersøgt det og det må være vinde der lige kom ind på Yannie’s næse ? Yannie kunne helle ikke vide det eller vide de høreværn var hans som lå ude i skoven, jeg ved ikke lige hvor langtid de har ligget i skoven måske nogle dag eller en ? Jeg glemt spørge ham da han

 

Så jeg kom med dem og fortæller ham hvordan Yannie fandt dem, han sige Yanne er en dygtig sporhund da han også kender Yannie og hvad jeg går lave med Yannie. Men han bliver glad for dem også Yannie lige kunne find dem så han kunne kom til bruge dem igen når han er ude i skove og lave noget. Ingeborg også lige se hvad Yannie har gjort i dag end hun skulle gå sit spor. Jeg har lavet en lille video med det.

 

Nå nu om Yannie’s spor Yannie fandt start kasse til UG også alle sårleje til UG også knæk var super godt, ja Yannie gik sit spor godt end til jeg kom til dum mig meget ja det var jo ikke så godt vel Johnny ??? Nej det var ikke så godt da Yannie gik ja der synes jeg Yannie skulle gå til højre nu men gik bare vider det kunne jeg ikke lige forstå da jeg var så sikker på Yannie var gået alt for lang nu, jeg stoppe Yannie og får Yannie i dæk. Ingeborg kikker også efter de mærk jeg satte op.

 

Mens jeg gik ud for finde det ja jeg kunne ikke fortå hvor er den spor og Yannie vent pæn på mit svar mens hun ligger i dæk men jeg søge og nu vil Yannie sgu ikke ligge ri dæk men søg så vide mod mig jeg gå så hen hvor jeg stoppe Yannie og opdag sgu jeg har lavet en meget stor fejl Yannie gik den rigtig spor og lige før jeg sige stop ja der skulle Yannie så rundt til højre, hold nu kæft jeg er så dum undskyld Yannie.

 

Ja Yannie var nu ret lige glad hun gik så bare vide på sit spor og nu holde jeg min kæft det lov jeg Yannie og Ingeborg og det holdt jeg også til det var slut. Yannie gik pænt synes jeg så det var fin for mig selv om jeg har lavet en stor fejl. Så til Ingeborgs hunde den lille ja den skulle lige lære det men den klar det nu ret godt når den ikke er vant til gå spor i skoven jeg synes det så godt ud det skal den nok få lære ret hurtig er jeg sikker på.

Så var den gammel hunds tur til gå sit spor i skoven også, man kunne høre hundes næse den fik ikke for lidt tør jeg godt sige, den arbejde så smukt og ja der var lidt fejl men det gør ikke noget man skal også have lidt at lave med sin hund, bare tænk på mig Johnny hvad han gjort mod sin hund i dag på sit spor. ;-) Ja der er kun en ting at sige hunde de gjort det godt i dag så det er det der gør mig glad se hunde de bare prøve gør det så godt de kan og længe er den ikke.

 

Tak til dig Ingeborg du have lyst til prøve gå spor i skoven med dine hunde som klar det godt synes jeg Ingeborg. Tak for en dejlige dag med hunde vi ses i morgen til noget noget nosework med DcH HF jeg glæde mig til de kommer og øve sig på det vi er klar med en god fredag herfra.

 

Johnny og Yannie.