Den 11.11.2021.

 

I dag gik tur til Dronningborg-Hallen i Randers hvor vi skulle lave NW2 med Anja og Hund. Det var et godt sted til hunde de klar det nu ret godt. Yannie var nu ret god her i dag hun gik til den og klar det nu ret hurtig af en gammel hund at være.

Der er lige to video af Yannie’s træning som i kan se hvordan hun arbejde godt med sit søg. Der er to duft kilder i dag under træning som er Lavendel og Eukalyptus og det klar Yannie nu ret godt med finde de to duft kilder.

 

Vi skulle tage alle søg på engang så var vi færdig med den træning. Og så kunne man lige også se de andre hunde hvordan de klar deres søg. Da vi var så færdig os 4 der var mødet op i dag ja så var der kaffe tid, da jeg fik min kaffe ja så kørt jeg og Yannie hjem ad, men end vi kørte hjem der fandt vi et sted hvor vi kunne hygge os og fik også en god snak jeg og Yannie om alt. og der var nu også godt med sol ja for mig var det en dejlige dag med Yannie bare se hun gør det godt og har også det godt det gør mig glad.

 

Der er også lige par små video hvor Yannie hygge sig lidt det sted vi lige fandt på tur hjem ad, og ja Yannie fandt en lille pin jeg skulle kast med men det gjort jeg så ikke lige på den tur, den må Yannie vent med selv om det var Yannie nu ikke lige med på, den sted vi fandt ja der lå meget lort i natur og det var nu ikke rar se de ting der bare bliver kast ind i den smukke natur vi som vi skal pas godt på ikke ?? Nå men vi har haft en dejlige dag ikke Yannie du skal bare sige ja til det ;-)

 

Det var så lidt fra Yannie’s dag med sin farmand.