06.11.2021

06.11.2021 Nosework i Mønsted i Kalkmuseet.

 

I dag har Ingeborg lavet en tur til Mønsted i Kalkmuseet hvor hendes mand arbejde hvor vi fik lov til kom og træner med hunde som er nosework. Jeg fik lov til bestemme hvordan de hunde skulle søge, jeg gik meget rundt ja så var Johnny klar til ligge de duft kilde ud til hunde og det skulle helle ikke være for let vil til jer 8 HF og 10 hunde som var mødet op i dag. ;-)

 

Mens jeg lave de søg ja så lave Ingeborg en stor madbord til os det så bare så godt det var et ostebord med det man kunne tænke sig, og der var også pynt godt op må man sige det gjort du godt Ingeborg. Vi var ind i museet hvor vi fik lov til lave noget nosework med de 10 hunde ja det var noget nyt for hunde nogle af dem ja der måtte de arbejde lidt hårdt og så var der også nogle hunde der give den gas.

 

Jeg må helle sige det jeg glemt der var en lille hund med men pyt den hund klar det til UG hvor der var et høj søg den side bare kikker op her er den mor godt klar må man sige til den lille hund. Det var bare så dejlige se hunde hvordan de arbejde bare for finde den duft kilder som også løbe rundt i det rum hvor vi nu var i. Der var så meget duft ind i det museet og der kommer også ret mange gæste for se det museet så der er nok af forstyrrelse på til hunde.

 

Da hunde var færdig ja så var det Yannie’s tur ja der må jeg sige der gik Yannie til den ja hun var ret hurtig i dag og fandt dem alle selv om man er en gammel dame ja så kan Yannie godt give gas den frække dame hun er. 1000 Tak til dig Ingeborg for det du fik lavet til os og vi kunne kom ud med hunde på en lørdag og prøve det sted 1000 tak Ingeborg fra din hjælp træner…… ;-)

 

Jeg vil også lige sige par ord til jer HF end jeg løbe i gjort det sgu nu ret godt med hunde også 1000 tak i vil kom og vær med.. Også 1000 tak jer der har hjælp med mad bord.. Mogens og Marianne.

Jeg vil også takke til jer alle som vil kom og give en god lørdag i Mønsted som er de HF..

Helle. Og Ea. Og Sanne. Og Gitte. Og Anja. Og Tina. Og par gæste Marianne. Og Henrik. Også en stor tak til Mogens som fik os lov til kom og træner med hunde..

 

Det var lidt fra Johnny og Yannie som er lidt træt nu på den gode måde ;-)