Yannie.

NWS i Ølgod 16.10.2021 Yannie.

 

Så kom tur til Ølgod hvor Yannie skulle op i en nosework Senior klasse der var kun 3 hunde i den dag. I klasse 2 ( NW2 ) der var de 22 HF.

Da Yannie skulle start i ind-søg Yannie fandt en men lidt efter ja der kunne man se på Yannie hun have ikke lyst men kikker bare på mig heltid, jeg stoppe med Yannie, også i beholde søg ja der fandt Yannie en men have ikke lyst. Jeg kunne mærk det var ikke som det skulle være der var noget gal men Yannie gik pænt og jvar nu også en glad hund, men der var noget men hvad ?

 

Vi kommer til bil søg der finde Yannie også en men hun have ikke lyst og da vi skulle til ude-søg ja der kunne man godt se på Yannie hun gav ikke rigtig søg men helle hold øje med mig eller bare gå rundt. Men pyt jeg gave Yannie bare en rigtig god dag hvor hun fik lov til bare søge lidt og bare hygge med mig. Jeg lo mærk til noget da jeg vil luft Yannie end vi skulle i gang ja der vil hun ikke på wc og det kunne jeg så ikke lige forstå før jeg kom hjem hvor vi snakke om hvad der var sket den dag.

 

Lille mor snakke om hvad var min sukkersyg da vi kørt mod Ølgod ja den var ret højt den var på de 20.7 og det er ikke godt vil jeg lige sige det er alt for høj. Lille mor spørge har jeg mål den i Ølgod nej jeg have ikke fået den med :-( Den var også høj da jeg mål den kl. 19.30 den var de 14.7 den skal være de 5.2 så er den pæn. Lille mor sige ja så ved hun hvad der var gal med Yannie. Yannie vil ikke lave noget hvis min sukkersyg er alt for høj. Yannie kan marken hvis den er for høj ja så vil hun passe på mig og vil også holde øje med mig da Yannie har oplivet engang til DM hvor jeg gik ned og det var også sukkersyg der var gal med.

 

Her i nat ja der lå Yannie ved mig og slikket mig op på mit baghovedet jeg stå så op og kunne godt mærk der var noget gal med mig.

Jeg snakke lidt med Yannie om hun har det godt og vil med ind i stue men bliver ligget i min seng jeg gå ind i stue hvor jeg kan mærk min krop er lidt mærkelige, men tage noget vand og gå op til min pc’er og vil skrive om Yannie hvad vi lave den dag. Mens jeg side og skrive ja der marken jeg min hovedet det køre rundt og jeg lave mange ord fejl når jeg skrive til jer om Yannie.

 

Jeg går ned og tage noget mere vand og gå så ind på wc og tage mit mål ting og mål mit sukkersyg den var ikke god den var de 20.8 det er ikke godt jeg må helle se passe på nu, jeg må se finde på noget så den vil gå ned, jeg går op til pc’er igen da jeg vil skrive om Yannie, men det er ikke så let jeg lave mange ord fejl når jeg skrive og min hovedet det køre rundt li som man er ful men jeg drikker ikke så det er ikke det der er gal med ;-) Så måske var det derfor Yannie ikke vil lave noget men holde øje med sin farmand Yannie du er en dejlige hund.

 

Men jeg have en super dag med Yannie selv om vi ikke klar det den prøve og fik også hils på nogle også der ikke vil hels på en selv om man sige pæn goddag ? :-) Men jeg og Yannie have en super dag og vi fik også set noget, da vi var færdig ja der har jeg lovet Yannie vi skulle find et sted hvor vi kunne spise den mad vi have med os, og vi fandt et godt sted til spise den mad, og Yannie ja hun spiser nu ret godt synes jeg. Jeg og Yannie gik en lille tur kun en lille en da det kom regn ja så gav vi ikke gå vel Yannie hun kikker bare dumt på mig :-)

 

Det har været en lang dag for os ja det var køre tur der var lang men det gør ikke mig noget bare Yannie hygge sig når vi er sammen og det gør vi bare så godt ikke Yannie. Da vi så køre hjem ad jeg har nok kørt en tid hvor jeg ringe hjem og sige jeg bliver nød til hold ind og sove lidt da jeg kan mærk min krop er så træt, og lille mor sige det var en god ide at få sove lidt så der ikke sker noget når vi køre. Jeg får så sove noget og lille mor ringe så tilbage og høre om vi har fået sove godt ja det har vi og er klar til køre igen, vi køre så hjem ad nu vil vi hjem ikke Yannie.

 

Vi køre så en tid og da vi er næste hjem ja der synes jeg Yannie lige skal på en lille skovtur bare en lille en og få tisse af da det var mig der skulle tisse ;-) Yannie går lidt for sig selv hvor jeg sige skal du også på wc og Yannie kikker på mig og går så ind i skoven hvor hun lave stor bæ. Yannie kommer løbe ud og løbe lige hen til mig og sætte sig ned på sin bag og piv lidt hvad vil du Yannie jeg opdag ikke lige noget før Yannie kikker ned okay der lå en lille pin, hvad skal jeg Yannie hun tage den op og give mig den, skal vi lage lidt og det gør vi så. Nej hvor hun hygge sig.

 

Vi lege lidt da lille mor ring og høre hvor vi er jo vi lege lidt men køre hjem ad nu sige vi så og det gør vi så da vi kommer hjem ja der har vi fået gæste det er den som passe Yannie når vi ikke kan selv. Yannie var glad for se dem, ja også mig ;-)

Mens jeg sidder og skrive til jer på fb side kan jeg mærke det køre rundt i hovedet jeg vil måle mit sukkersyge igen her kl. 3 var den 20.8 og nu her kl. 4 ja det er ikke for godt nu er den på vej op som er nu 20.9 :-( Nå jeg må helle hold og måske tage en går tur for få den ned hvis det vil hjælp på det ?

 

I får lige de point af Yannie nå nu kommer Yannie og ligger ved mig det var dejlige se Yannie kommer op til mig mens jeg skrive på Yannie’s dagbog. Her kommer de point med Yannie.

 

Indendørs : 15 Point 2 fejl Tid 5 min Plac.3

Beholder : 12.5 Point 3 Fejl Tid 2 min Plac.2

Køretøj : 12.5 Point 2 Fejl Tid 2 min Plac.2

Udendørs : 0 Point 0 Fejl Tid 3 min Plac.3

Samlet 40 Point 7 Fejl Tid 12 min Plac.3

Men Yannie har lavet før 65 Point og 75 Point ud af de 100 Point i NWS

 

 

 En stor tak til de to dommer som er Viv Raundorf og Lars M. Hansen

 

Der var kun 3 hund i Senior.

Det var så lidt fra Yannie’s dag i Ølgod.

Johnny og Yannie.