Den 13.09.2021

Hej med jer alle på fb side her går det lidt godt men ellers godt nok ;-) Jeg og Yannie vi får ikke trænet så meget her i tid da min ryg er bare så dum her i tid, jeg har meldt noget fra i de træning vi går til i fast da der er for lang at køre det kan min ryg ikke klar lige nu.

Men vi træner bare for os selv da jeg så kan selv bestemme den fart jeg vil, jeg og Yannie vil kom hvor vi kan se ja det klar vi lige, og der er helle ikke så langt at køre. Så vi prøve vøre med i den træning vi gå lave Yannie og mig.

På søndag der tage Yannie og mig til Uofficielle Nosework Konkurrence! som er DcH Tønder i en åben klassen det glæde jeg mig til så der håbe jeg min ryg den dag vil bare give mig lidt ro, og Yannie er også i løbetid så vi skal jo start som den sidest :-) Jeg håbe bare vi får en super dag ikke Yannie.

Her er lige en video med Yannie hun tage sgu røv på sin farmand hvor jeg vil have Yannie med ind i skoven hvor Yannie skal bruge sin bagben men hun tage sgu gas på sin farmand, vi lave også lige en lille felt/søg hvor duft kilder er højt. Det var lidt fra os, kan i nu have en dejlige mandag med det i nu i skal lave.

Johnny og Yannie.