Hej med jer derude jeg kunne ikke sove længe da jeg skulle på wc, ja det vil min ryg ikke give mig lov til det gjort bare ondt så jeg opgav det, og gik så ind til min pc’er og vil så hygge med lidt med fb og læse og skrive lidt på fb side selv om det er nat lige nu.

Jeg håbe min krop vil bare gå lidt i ro så jeg og Yannie kan kom til Hedensted hvor vi skal hygge os med nosework selv om Yannie er i løb og vi må bare kom og træner med de andre, det er godt jeg skal på sygehuset i morgen i Silkeborg så kan jeg fortæller dem hvordan jeg har det med min krop da jeg er snart kørt helt ned.

 

Jeg får ikke lavet noget med Yannie ja selv de gå tur vi ellers lave i natur ja der må lille mor tage over som hun nu gør lige tid, og kan også li det men jeg vil bare så gerne ud som før men det kan jeg godt se nu at det kan jeg ikke og det er sgu ikke noget rar synes jeg, men jeg håbe det går snart over med min krop mon ikke.

 

Der er lidt billeder fra Yannie’s skovtur Yannie var på to tur i skoven da vi skulle hent noget hos Anja og hund, ja når vi er ude og køre og ser noget skov ja så skal vi bare ind i skoven ikke Yannie. Den først skov Yannie var i er Hagsholm skov og nummer 2 er Bidstrup skov.

Det var bare lidt fra den gammel mand kan i nu have det godt dem som er oppe lige nu, og dem der sove ja i må også have det godt herfra mig og Yannie. Yannie sove godt lige nu. :-)

Johnny og Yannie.