Yannie har hygge sig med sin træning i NW også lidt spor.

Den 02.09.2021

Idag skulle Yannie til sin træning i nosework ved omkring Banegården i Hasten, det var en god dag for Yannie klar sin opgav til UG og jeg kom til lave en fejl jeg opdag ikke Yannie have en duft kilde i sin næse hvor jeg har kom til look Yannie væk fra den duft kilder jeg have bare ikke set det, så jeg ved ikke lige hvad der var sket ?

Men pyt så har jeg jo lært kik kun på Yannie og ikke se hvad der sker rundt om mig, men Yannie gjort det bare så godt den gammel hund. Yannie kan li det vi lave når det er noget med næse arbejde jeg fik ikke tage nogle billeder af det Yannie lavet så øv, men min træner fik tage 2 af Yannie så her er lidt fra træning.

End vi skulle møde med Anja og hund, ja der var Yannie på en dejlige skovtur hvor vi så de stor skov maskine de bruge i skoven jeg og Yannie ja vi skulle da lige se hvad de lave ikke Yannie.

Ja vi kom til træning her i dag min ryg haft det noget bedre lige nu efter Helle har give mig en omgang Helle må have ramt nogle sted på min krop så den kunne få ro lige nu, så det er dejlige og jeg har også fået sovet lidt om natten det er bare så dejlige man kan få nogle timer ja det er skønt. Da vi kom hjem fra træner ja der gik vel par timer der kunne jeg mærk på min krop der var noget gal, men så kom det som et lyn.

Det var ned mod min lille mand det gjort så ondt at jeg råbt til lille mor hjælp jeg kan ikke mere og løbe så på wc ja der sket ikke noget, jeg råbt bare igen til lille mor det gør fan så ondt, ja så med et der fik jeg tøn i min mave, nej det gjort bare så ondt. Ja det gik nogle timer og ja så gik jeg i min seng var bare en færdig gammel mand, her til morgen ja der har jeg lidt ondt så måske skulle jeg ring til læge her kl. 8 og høre hvad jeg skal gør. ?

Så fik jeg snakke med læge de sige jeg har får noget tyktarm som der skal gør noget ved det er derfor jeg har så ondt når det er tyktarm der drilleri mig lige nu, og det er fordi jeg får nogle piller der gør så jeg får så ondt som jeg har. Så jeg skal have noget for det og hvis det ikke er væk på mandag ja så skal læge kik på mig. Åh jeg er godt nok ved at være træt af det hele med min krop den er så træt lige nu.

 Jeg og Yannie tog lige en tur i skoven her i formiddag som vi har lånt til spor træning, jeg har glemt par ting så det vil jeg lige se om jeg kunne finde det. Eller Yannie kunne det, Jeg start hen ved start kasse tænk hun kunne selv finde det jeg måtte hurtig finde min mobil frem så jeg kunne få det på video, jeg fik lidt af det da det da den mobil også begyndt at deriller mig, sikker en dag for mig det hele gå bare a HT

:-( Men jeg fik lidt med hjem med Yannie. Yannie gik de 200 m rigtig pænt hun fandt de 3 sårleje

Der var lagt i skoven fra den 26.08.21 kl. 11. 00 der var jeg ude ligger et Schweisspor til Yannie og vi gik så kl. 16.30 den dag gik Yannie bare så smukt på sit spor, jeg prøve bare se om Yannie kunne gå det spor også om jeg nu selv kunne husk det hvis Yannie sige farmand der er ingen spor her hvor vi to går lige nu farmand. Ja jeg kun helle ikke lige rigtig husk det, men Yannie gik bare for sig selv og jeg kunne se på Yannie hun søge godt.

Og ja somtid gik hun lige på spor som jeg også kan husk der har vi gået, og når hun søge og jeg kunne se på Yannie farmand her er der ikke noget så fik Yannie et dæk ord så Yannie lige kunne få en pause hvor jeg så prøve kik omkring i skoven mens Yannie lå og slappe af det kunne hun godt li kunne jeg se hihi :-) Når jeg så fandt noget som jeg kunne husk det, ja så kalde jeg på Yannie prøve lige søge her.

Og ja så fik Yannie fat i den fært som var den spor hun har gået på og med et ja så fandt Yannie et sårleje mere ja hun fandt de 3 jeg have lagt ud den 26.08.. Men jeg fandt ikke mine ting. Men vi har bare hygge os i den skov og høre på fugle i natur som vi kan li at være i ikke Yannie. I aften der skal vi ud til min lille bror hvor han vil lave gril mad til os, så må vi se hvad han finde på også se hvem der også kommer den fredag aften. Ja Yannie hun skal bare med når jeg skal ud ja så er hun altid med, ja der er jo nogle sted hvor Yannie ikke må kom med ind.

Men Yannie ligger bare i sin bil som er stor nok til hun kan ligger i sin bil, og der er også kommet et biller på bilen som er Yannie, den er jeg glad for :-)

Jeg vil holde med at skrive har ondt i tyktarm til side her og skrive må helle gå ind og ligger mig lidt. Kan se lidt tv ja Yannie ligger ude hun vil da ikke ind når der godt med sol den frække dame hun er :-) Kan i alle have en super fredag med det i nu skal lave og pas nu godt på jer selv.

Johnny og Yannie.