Med kreds 6

Den 31.08.2021.

I dag skulle Yannie til sin spor træning i Schweisspor med os på tirsdag hold :-)

Vi var 9 HF til spor træning med hunde.

End Yannie skulle start med sin hygge træning ja i høre rigtig det er bare hygge træning vi lave nu.

Vi start tur med en lille gå tur ind i skoven og der var nu godt med sol må vi sige ikke Yannie. Da Yannie have gjort det hun skulle ja så lege vi lidt med kast med pin så Yannie’s bagben kunne få varm op end hun skulle gå et spor.

Jeg var sammen med Leif til spor hygge jeg lave et spot til Leif’s hund og han lave til Yannie.

Hunde var nu ret god til deres spor i dag. Leif’s hund gik en på 555 m og klar sit spor til UG og Yannie’s var 725 m og Yannie klar det også super godt, man må sige hunde var super god i dag til det de skulle. I dag var der ikke rigtig noget sige til hunde de gjort det de skulle gør.

Yannie har bare hygge sig da hun fik lov til gå løs mens vi skulle slappe af end vi skulle gå de spor der var lagt ud til hunde. Og til middages mad ja der gik hun også bare løs Yannie hun gik ingen sted hun bliver hos sin farmand. Dorte have en stor lagkage med i dag den lå godt i min mave mums Dorte :-) Tak for kage Dorte.

Og Yannie ligge sig ude og bare nye det gode aften.

Amalie pige er ved bage noget til sin bedstefar det glæde jeg mig til prøve spise det, og lille mor er til bankospil.

Ja det var så lidt fra mig og Yannie så vil jeg bare slappe af jeg kan godt mærke min ryg er helt færdig nu, så jeg vil holde med at skrive og gå hen ligger mig lidt eller bare stå op af noget så min ryg kan kom sig lidt ?

Johnny og Yannie.