Den 28.08.2021.

Yannis's dag som var en heledag’s tur med sin farmand, vi start med en lille skovtur end vi skulle til nosework træning med karl og Hanne fra Hedensted, vi skulle være ved land og Fritid i Hedensted vi måtte træner ind i budtikken i åbningstid også rundt om det som var deres og vi skulle også viser hensyn til de andre der kom forbi.

 

Vi var 11 der mødt op til træning med Karl og Hanne, de have ikke hund med til træning så de skulle holde øje med os 11 HF, jeg kom på hold med Annette Hansen og Gitte Poulsen og Mads Andersen jo det var et godt hold, jeg have ikke set dem den tid med Corina 19 så det var nu ret dejlige se dem igen efter så langtid.

 

Men hunde ja de var nu ret god til deres næse arbejde ja der var nogle stede som ikke lige var så let for hunde, men det skal der helle ikke være, der er noget der er let for hunde de må godt arbejd lidt for deres sag. Der var sat mange søg op til hunde ja der var det hele til hunde så man kunne få det trænet man have selv lyst til med sin hund.

 

Da vi skulle holde middag pause ja der var en der har kørt på min hunde rampe til Yannie mens vi have kaffe pause, da jeg kom hen til bilen ja der synes jeg rampe til Yannie stå lidt mærkelige men tænk ikke over det rigtig før jeg går væk fra bil og se til bage igen der ser jeg der ligger noget på på vejen lidt væk fra bilen.

 

Jeg går så hen til bilen og kikker på det der lå på vejen og tage det op men kan ikke se hvad det er til, jeg går hen til min bil og ser så lidt på Yannis's rampe hvorfor den står så skæv op af bilen ? Der opdag jeg så det er noget gal med rampe til Yannie den der lå på vejen ja det var noget der skulle være på rampe som var køre over af en ting om det var en bil eller en truck ved det ikke jeg var jo ikke på det sted men var til kaffe pause.

 

Men det er sket det var godt det ikke var bilen men kun Yannie’s rampe som fik et skage men øv.

Men vi skulle vide med træning som også gik godt jo der var nogle udsøg ja der vil Yannie gå duft meget i græsse den tosse hund hun er lidt :-) Jeg kan kun sige jeg have en super dag med dem som jeg fik hils på ja også den træning var også fin. Karl og Hanne har gjort det til en super dag for os alle.

 

Jeg vil sige 1000 Tak til Karl og Hanne for de i lave til os når i holde træning med nosework som vi alle kan li at lave med jer to i gør det bare så godt den ros skal i have af mig og Yannie, jeg tro også jeg kan sige fra de andre også i er så super god til lave træning til os alle og vi får en super dag med hunde, så endnu tak for det i lave Karl og Hanne.

Johnny og Yannie.

P.S. Yannie og mig tog på en dejlige skovtur efter en god træning med nosework…
Der er nogle sjove video med os ja vi er sgu lidt toos os to Yannie ikke ?? :-)