Den 26.08.2021.

 

Her er lidt fra Yannis's spor træning som er et Schweisspor der bliver lagt den 23.08.21.. Om aften

Den have jeg lagt til en god hunde ven som skulle gå et 20 timer spor den 24.08.21.. med sin hund. Jeg synes den gik nu ret godt den dag som jeg så. Den hund gik med en god fart på sit spor som var de 928 m på fært sko også med rigtig blod.

 

De ting vi brug til markring som vise os hvor spor er, dem lå jeg bliver i skoven i par dage så kun jeg lave lidt mere på den spor som Majbritt gik med sin hund. Der blive lavet 3 Sårleje og der var også 3 Wiedergang og en Sløjfe også nogle knæk på også, så der var lidt til Yannie hvor hun fik lidt opgav på sit spor. Spor er Ca. 1000 m Yannie gik den 26.08 Jeg gik ud i det spor kl. 11 og Yannie kom først til gå kl. 16.30

 

Jeg har lavet nogle video med Yannie men det var nu ikke så let for mig, når jeg skulle husk få de ting med hjem der var sat op i skoven og jeg skulle også se på den video om jeg fik Yannie med på den video, ja der var for mange fejl med mig så tabt jeg mobil eller mit tøj der gik løs mens jeg gik ja det gik a HT. Med mig :-(

 

Men Yannie var nu ret lige glad hun gik bare sit spor selv om jeg bare har snakke for meget med mig selv men det tage Yannie ikke sig af den dejlige hund jeg har mig. Men vi har haft en dejlige dag ude i skoven selv om jeg har lavet nogle dum fejl når man skal lave video men det kunne jeg så ikke, men vi har haft en sjov dag ikke Yannie :-)

Ja den video med Yannie kunne godt være bedre men nu bliver den som i så den, jeg må have en med når der skal lave video af Yannie på sit spor.

Det var lidt fra os kan i nu have en dejlige fredag med det i nu skal lave og pas nu godt på jer selv.

Johnny og Yannie.