Den 03.08.2021. Nosework i Skørping 9520.

 

Yannie og mig vi fik et godt tilbud til kom på til Dorthe og Lars hvor vi skulle bare hygge os med nosework og bare lade hunde nu selv bestemme den dag. Det var oppe hvor Dorthe’s far bo sikker et sted han har til man kan bruge til sin hund som kan være nosework eller noget felt/søg ja også til miljø træning med hunde et super sted han har.

 

Vi sat 12 duft kilde op til hunde og der var sol på eller bare godt med skygge så hunde have det super til søge i der er ikke noget kom efter. Yannie start med søge og hun har det også ret godt man kunne nem se på Yannie, hun var bare op at køre Yannie kunne ikke vent til med kom i gang med sit arbejde. Yannie klar sine søg så smukt selv om det var et helt nyt sted. Der var et høj søg ja der måtte jeg hjælp lidt den var for høj, men hun satte sig ned og kikker op ja så var den der.

 

Yannie var en meget glad hund der var ikke noget med kom med stor vuf, nej Yannie hygge sig og vil bare hilsen på dem der var på det sted som jeg var ret vild med, der var så mange ting at kikker på som jeg også kende lidt til ja det var en dejlige dag for mig og Yannie. Og Dorthe’s hund ja den gik nu også ret godt med søge der var ikke noget kom efter synes jeg.

 

Og Lars’s hund ja den klar det nu også ret godt der var lidt men den er jo også ny i det med nosework så det skal nok kom Lars det er jeg nu ret sikker på, så du skal bare tage det med ro i skal nok kom langt i nosework, nu har din hund også lige være hos dyrlæge så jeg kan godt forstå din den ikke lige var med på alt det vil jeg nu helle ikke, men den klar det nu ret godt Lars du kan godt være stolt over.

 

Ja det bliver en lang dag for mig og Yannie vi skulle jo køre langt men det gør ikke noget da det vi så i dag til træning der kunne jeg sige Yannie var bare helt op at køre når vi kommer nye sted hen ja så er Yannie med kan jeg godt sige jer. Og lige her til slut vil jeg sige Yannis's bæ er fin og fast nu så mon ikke vi kan glemme det med tøn i mave nu.

Og sige 1000 Tak til Dorthe og Lars også til Dorthe's far at vi måtte kom og lave nosework på hans stor grund han har sig.
Også tak for de video du har tage af os Lars 1000 tak.

Johnny og Yannie.