Fik besøg.

Den 21.07.2021.

I dag fik Yannie besøg fra Albertslund ved kbh. vestegn som også have en meget smukt schæferhund som heder Tjalfe som er de 5 år og er en han, det var Anne-Marie og hendes mand der vil så gerne se Yanne da hun føler os på fb side. De skulle på camping i Jylland og da det ikke var så langt fra os hvor vi bor ja så vil de kik ned til os da de ligger i Hjarbæk camping plads.

De tog deres schæferhund hen til Yannie da de vil gerne lad Yannie se deres smukke schæferhund men Yannie vil ikke lad den kom ind og kom med nogle stor gø af Yannis's mund, men det gik hurtig over da Yannie kunne se på deres han hund at det give han ikke og så bare væk, ja så var der ro men de stå på hver deres side af hegner så der ikke kunne ske noget hvis det skulle kom.

Da vi stå og snakke lidt så sætte de deres hund ind i deres bil og vi går så ind og få os noget kaffe med en god kage til som de have med sig, og lille mor have boller som hun har bagt til hygge kaffe, vi fik snakke alt om hunde hvad de bliver brugt til de lave også lidt spor arbejde også lidt felt/søg og de vil bare bruge deres schæferhund til familie hund også til pas på dem.

Da vi var færdig med kaffe ja så gik vi en tur i skoven med hunde ja vi holdt afstand med hunde da Yannie ikke har lyst til at lege det kan hun ikke holdt til med sit gigt men Yannie skulle lige duft den i bag, og den vil Tjalfe også men det vil Yannie ikke have, der kom kun få gø af Yannie ja de gik nu så pæn de to schæferhund de have så travlt med deres næse i jord mens vi gik og snakke om alt.

De to skal bare mødes par gang så tro jeg godt de kan sammen når Tjalfe finde ud af at Yannie er ikke til at lege men kun duft til eller bare gå tur i natur som Yannie bare elsker højt ;-) Men hunde de fik set et meget smukt gammel skov der ligge par min fra os hvor vi bo, og ja deres næse kørt bare i jord og da vi vil gå hjem ad ja så kom der lige en mere der skulle se den schæferhund der var på besøge da hun selv er til hunde basse med stor.

Da vi nu alle og bare stå og snakke med hunde der kunne jeg se på hunde , de var nu ret lige glad med os de var bare par træt hunde efter deres gå tur i natur og bare ligge sig ned og tænk hold nu kæft de snakke de mennesker det var bare et smukt syn se de kære schæferhunde der bare ligger og bare slappe af menes vi snakke og snakke hihi hihi

Jeg var så optaget jeg ikke fik tage nogle gode billeder af hunde på deres gå tur ja eller hvor vi nu var med hunde da jeg var bare helt væk i ham Tjalfe ja også i Yannie bare se på hunde når de bare gå på opdag i natur med deres næse ja den bliver godt brugt tør jeg godt sige. Sådan noget gør mig meget glad når jeg kan se og høre deres næse bare bliver brugt ja så ved jeg de læse deres nyheder.

Jeg og Yannie også lille mor vil sige 1000 tak for den dejlige besøg vi fik af jer 3 og i vil se Yannie ja det er vi meget glad for i vil brug tid på os, eller det var nu Yannie i kom få se ;-) Men tak for en dejlige dag også i natur med hunde Anne-Marie også din mand vi håbe vi kan mødes igen over en god kop kaffe med lidt til os. En god ferie til jer 3 i Hjarbæk camping.

 

Johnny og Yannie og lille mor.