16.07.2021

Den 16.07.2021 i Udbyhøj Lystbådehavn.

 

Jeg og Yannie vil sige 1000 tak for en super dag i Udbyhøj Lystbådehavn med jer alle. Det var sommerhygge som Karina har lave til os hvor vi skulle lave clear round med nosework det var godt der var 4 søg vi skulle finde.

Men Yannie fandt kun en men Yannie var ikke den hund som jeg ellers ser når vi lave nw hun gik bare rolige rundt. Yannie søge vide men ikke det som jeg vil, og sige til Yannie kan du vise mig hvad du kan når jeg sige ord vise mig ja så lave.

Yannie det hun har selv lært som er hun viser mig det hun har fundet med sin næse eller det vi også bruge der hjem når hun piv lidt så sige vi vise os hvad du vil ja så går Yannie hen til sin køben kasse som er guf for Yannie.

 

Yannie kikker lidt på mig hvor jeg sige ord vis mig ja så går. Yannie ud af bane og vi må så stop den søg men pyt det gør ikke mig noget vi har hygge os lidt med søge, da Yannie vil vide så går jeg med Yannie og det går lidt hurtig end i det søg felt.

Vi kommer op på en lille bakke top og lidt hen af den sti ja så skulle. Yannie lave et lille bæ, hvor jeg sige til. Yannie for fan da også. Yannie du have sgu da lavet dit bæ end vi skulle der oppe din frække hund.

Yannie kikker bare dum på mig ja så går vi ud til vandet og Yannie får bade lidt og kikker på alle dem der er i vandet.

 

Da vi er færdig med det ja så skal vi hen og have lidt godt mad som Karina’s mand står for som er grille til os. Det var noget godt mad det lå godt i sin mave mums.

Og så har Karina også lavet par stor kage nej hvor det var godt mums ja det var bare et super godt det Karina har lavet til os alle.

Yannie og mig vi kørt hjemmefra kl. 15 og var hjem kl. 23.30 så det har været en lang dag for os men jeg fik sgu sovet i nat det var nu dejlige prøve det med sove om natten da sin ryg gør så ondt. Jeg skal ind og skanning den 13.09.21 ja så må jeg håbe de finde ud af hvad der er gal med mig ?

 

Ja det var så lidt fra os om vi nu har lavet den dag. Nå ja jeg glemt lige fortæller bil var gået i stykke om torsdag ja så var jeg godt nok klar over vi ikke kommer til Udbyhøj om fredag, men der tage jeg sgu fejl min fætter Kim Svendsen som har sit værksted som er Hegnsgårdens Auto ApS

Ja der var han sgu hurtig han ring om fredag og sige Johnny din bil er klar ja det troede jeg ikke den bliver klar til kom på til Udbyhøj.

Så hvis i skal have en hurtig mand til lave sin bil ja så er Kim klar til det så prøve Kim Svendsen når bil skal ses efter.

 

Ja så var det hvis ikke mere fra os vel Yannie kan i nu have en dejlige weekend med det i nu skal lave og pas nu godt på jer selv i den her varm.

Johnny og Yannie.