ved vesterhavet

Yannie har vært på ferie fra 03.07 til 10.07.2021 ved Vesterhavet i Vester Husby ved Ulfborg.

Yannie har bare oplevet rigtig mange ting på sin ferie med os ja også med Liam da han var med os da vi skulle pas ham, Yannie og Liam ja de har bare været så meget sammen når vi var på tur ved Vesterhavet, ja også mig selv når jeg tog på en tur med Yannie På VW retro museum Ulfborg hvor Yannie skulle prøve ligge i dæk eller bare gør det hun have lyst til bare hun var med på de billeder jeg tog.

Yannie var også ude i vandet når Liam gik derud lidt ud, ja også ved haven ja Yannie var med alle de sted vi tog ud til, Yannie har bare fået set rigtig meget og ja der var også noget varm for Yannie så jeg skulle pas på min gammel Yannie så hun ikke fik det skidt men jeg prøve holde Yannie i skygge så godt jeg nu kunne gør det. Og jeg også godt med vand med til Yannie så hun mangle ikke noget på hendes tur med os, og der var også rigtig mange der vil hils på Yannie.

Det var et dejlige sommerhuset vi har book os den var til 4 og der var også en meget stor grund vi kunne hygge os med, der var kun en tig at de senge var alt for bløde for os gammel eller var det et super sted lille mor har fundet til os. Jeg vil ikke skrive så meget om os da der er tage så mange billeder af Yannie eller os da det fortæller hvordan den tur vi hat haft som i kan se på billeder. Liam har tage rigtig mange billeder og jeg har kun lidt.

Jeg skal også lige husk Liam’s mor var også i sommerhuset i 3 dage med os da hun skulle arbejde så hun skulle jo hjem om morgen og på arbejde, men kom så om fredag til lørdag hvor vi kunne hygge os alle 4 end vi skulle hjem ad. Det var så lidt herfra os 4 som har bare hygge os så godt vi nu kan gør det, jeg tro Yannie har haft det super godt vi kunne se på Yannie det var sjov men også træt for en gl. hund som Yannie er nu.

Johnny og Yannie og Marianne og Liam og Laura.