Den 25.06.2021.

 

Yannie skal til Beredskabsgården i Randers hvor vi lave NWM træning med hunde med Karina. Det var en super dag for mig og Yannie selv om jeg have så ondt i min krop jeg er bare nød til prøve glemme det med min krop selv om det er ikke så let, og jeg skal også pas på Yannie ikke kommer til mærke det for meget ja så lave Yannie ikke noget hvis hun ser jeg har det dårlige.

 

Men det gik nu ret godt den dag med Yanne Yannie var en sej hund til det hun skulle prøve man kunne let se på Yannie ups det er nok ikke så rar men hun gjort det af sig selv med bare søge efter de duft kilder der var sat op til hunde den dag. Det var Lavendel og Eukalyptus og det har Yannie det fin med at finde de to duft kilder.

 

End vi skulle i gang med søge sammen med Karina ja der lave vi selv nogle søg så hunde de ved hvad de skal til at lave når træning går i gang med Karina. Jeg prøve selv tage video med det men det er nu ikke så let når man skal lige holde øje med sin hund, så det bliver for meget rod synes jeg selv. Men Yannie klar også de søg nu ret godt så en dejlige dag for os ikke Yannie.

 

Da vi var færdig os alle ja så var der tid til en tisse kage som Else hund har gjort vi skulle have en tisse kage i dag efter træning dag med hunde. Tak for de par kage jeg lige fik spiste de var bare så gode Else at din hund må godt tisse igen haha… :-) Jeg og Yannie vil sige 1000 tak for en super dag med jer alle og kan i nu have en super god weekend herfra os.

Johnny og Yannie.