Den 04.06.2021.

Så skulle Yannie tur til Hånværkervænget i Havndal 8970. Hvor vi skulle lave Nosework med Karina. Det var en god dag for Yannie selv om der var varm ja så klar Yannie det super godt. Yannie går jo bare stille rundt ikke noget med at løbe men bare gå rolige rundt i de søg hun nu skal lave den dag. Yannie klar alle søg så smukt ja den gammel dame hun kan det med nosework bare hun selv må bestemme den fart og jeg holde min kæft og det er jo ikke altid jeg kan det vel Yanne :-)

 

Men det har vært en super dag for mig og Yannie ja også de andre hunde vi så de klar det også til UG jeg tro alle hunde var super til deres nosework selv om der var varm men hunde de gik i skygge og ikke lige i sol. Tak for en dejlige dag med jer alle vi ses når vi skal start op igen med nosework.

Så vi kørt så hjem ad da der var lidt langt hjem fra men end vi tog hjem ja der tog vi på en lille skovtur da det nu var ved at være for varm for mig og Yannie.

 

Da vi kom hjem ja der kom så Yannie’s dagplejer mor som passe Yannie når vi ikke lige kan selv jeg have købt smørrebrød da Yannie nu har være så god til sin søg med nosework og ja Yannie fik også rigtig smørrebrød med os det skal Yannie nu også have da hun har gjort noget godt i dag, jo Yannie gik op af nogle trapper det er jeg nu ret stolt af. Så det skal Yannie have noget for så hun er nu ret sej af en gammel dame. Der er en video med Yannie der spise et stk. Dyrlægens natmad.

 

Jo den hund får da lidt kærlige af os som kan li Yannie. :-) Da vi så var færdig med det så køre vi en tur ud til ABC Hundeudstyr for se om der var noget jeg kunne bruge til Yannie, jo der var noget til Yannie der var nye hunde guffe til sin træning som Jean Rykker har selv lavet det skulle vi så prøve se om Yannie er vild med det. Jo Yannie skulle lige undersøg det lidt end hun vil bare tage et styk af de guffe, og med et ja så rydde det lige ned i Yannie’s mave så det er godkendt Jean Rytter hvis du læse det her med Yannie ? :-) Jeg købt også en ny jakker til mig selv.

 

Da vi kommer hjem fra ABC Hundeudstyr ja der var mine børnebørn kommet til os det var nu rar de var hos os så vi kunne hygge os i den dejlige sommer sol som er her nu. De have en stor gave med til Yannie som var en Hundebassin den var Yannie super glad for kan i godt tro hun kunne ikke vent til der var kommet vand i den den tosse hund hun er lidt. Der er sat en video op på fb side før jeg har skrive Yannie’s dagbog, så det var lidt fra os til jer derude kan i nu have en super lørdag med det i nu skal lave og pas nu godt på den sol med hunde ja også jer selv.

 

Johnny og Yannie.