Gjerlev

Den 23.05.2021.

Idag skulle Yannie til Ommersysselhallen i Gjerlev J. I en prøve som var Nose Work Klasse Senior vi var 6 af dem her i dag søndag og der var også dem som er Nose Work klasse 2. deres søg er høje end senior eller er det sammen vi lave i de prøve. Da vi kørt hjem fra ja der pisse det bare ned, men da vi kom der op ja så var det nu ikke så slemt, men der var nu meget vind i dag.

Yannie start som nummer 1 i senior vi start med beholder søg, det gik bare så smukt den klar Yannie. Så kom tur til ind-søg ja den klar vi så ikke Yannie vil ikke markring den som hun skulle men til noget andet og det gjort hun 3 gang, og selv dommer viser os hvor den var ja så vil Yannie ikke sæt sin næst på den, som var den rigtig, og hvorfor hun gør det ?? Så øv øv.. :-)

Den næste var køretøj ja den klar Yannie ret godt en stolt farmand, så kom tur til udendørs søg ja den klar Yannie også ret godt også en stolt farmand til Yannie pige. Jo de gammel hunde de kan endnu med finde de duft kilde som de skal gør. Dommer var Viv Raundorf og Lars Michael.

Lars have de søg ind og Viv have dem som var ude. De 2 dommer ja de er bare så rar og de er også ret god til fortæller en hvad man må også hvad man ikke må.

 

Yannie har bestået med 75 point og 2 fejl. Ud af de 100 point.

Yannie bliver nr.2 i beholder. Nr.2 i køretøj nr.3 i udendørs samlet nr.2.

Så en stolt farmand til Yannie hun var så sej i dag den gammel dame på de 10 år.

Jeg må godt nok sige det er først gang vi har fået så meget med hjem, du er nu ret sej Yanne.

Jeg vil lige sige 1000 tak til Karina der fik det op at køre også der kom så mange til prøve om lørdag også om søndag det er sgu godt gået må jeg sige til dig Karina, ja også en stor tak til dem der har hjælp til hvis de ikke var ja så bliver det jo ikke til noget. I klar det til UG jer alle.

Jeg og Yannie vil sige 1000 tak for en super dag med jer alle vi ses en anden dag med hunde igen.

 

Johnny og Yannie.