I Randers

Den 07.05.2021.

Idag skulle Yannie til Beredskabsgården i Randers hvor vi skulle træner med nosework, hold da aop et sted for lov til træner med sin hund. Det er Karina som er træner for os og hun har får lov til vi måtte kom i dag og lave nosework med hunde. Jeg kan kun sige det er et super sted at træner med sin hund.

Der var nogle søg som Yannie ikke have det let med, også ind i huset det var nu helle ikke så let for Yannie. Der var sat to duft kilder op ind i huset en ved dør og en ind i stue på sofaen den i dør ja den opgav jeg efter Yannie brugt meget tid ind i den gammel stue hvor duft kilde var, da Yannie fandt den der vil jeg ikke søge længe med Yannie hun var brugt.

Da vi gik lidt rundt på plads og have pause også ja så gik vi i gang igen med ude søg, ja der må jeg sige der var Yannie så super god at der var ikke noget kom efter. Der var et sted mellem huset hvor der bare lå godt med sted som hunde skulle prøve gå på da der var et duft som var sat på mur.

Da jeg vil gør Yannie klar og lige få sagt duft så gik Yannie lige hen til duft kilde her er den farmand.

Det var ret hurtig hun gjort det, der tænk jeg så har Yannie bare lyst til kom i gang nu efter sin pause, vi gik over til et hus også hvor der var sat en duft kilde under et trappe hvor der var et hul i.

Ja den fandt Yannie også ret hurtig ja hun gør det noget bedre end i huset. Vi går så over til en bus som der også var sat en duft kild på, ja der var Yannie også ret hurtig med finde den, der må jeg sige hold da op Yannie.

Hvad sker der lige med dig nu det køre bare for dig lige nu, jeg tænk så mon det er de nye guffe Yannie får i dag som er vildt kød som jeg har varm i oven som var bare så god at Yannie var klar over nej farmand har noget super guf til mig i dag mums. Nej ved det ikke men det kørt bare de søg vi tog selv ude i det fri. Vi gik så hen til det gammel fly hvor jeg fik Yannie til gå op på vinge og det gjort hun sgu.

Jeg kan kun sige jeg har haft en super dag med Yannie vi start med en morgen i skoven end vi skulle til træning og da vi var færdig med træning ja så tog vi ud i natur igen hvor Yannie fik fri og kunne bare gør som hun vil, og det gjort hun så. Jeg have lavet videt med Yannie til træning også i det vi har lavet i natur, men jeg har lavet måske noget dumt på min mobil.

Den skrive noget men jeg kunne ikke rigtig se så jeg trykke bare på OK ja det skule jeg aldrig have gjort, for nu er alt væk næste kun lidt fik jeg med mig hjem fra træning og hvad jeg har trykke på som der stå Ok ja jeh ved det ikke.

Men det er bare så sur når man ved der er lavet video af Yannie.

Men nu er det sket og vi har haft en super dag sammen og det er lige det tæller for os ikke Yannie.

Jeg vil sige 1000 tak for et super træning med jer alle også den hygge i give en også tak for flødeboller som var tisse kage når hunde tisse ind på bane og det må vi ikke.

Vi ses snart igen Johnny og Yannie.

P.S. Der er nogle billede også video med Yannie.