Med Yannie.

28.04.2021.
28.04.2021.

Den 28.04.2021.

Yannie fik et opgav i DcH Eftersøgningstjenesten hvor hun skulle ud og finde et Høreapparat.

End jeg går i gang med Yannie der bed jeg kvinde om jeg må få et ting til Yannie og hun skulle gå ud og gemme det og jeg vil ikke se hvor hun gemme det. Kvinder hun har et Høreapparat mere den gemme hun og sige så til mig er du nu sikker på hund finde den da du ikke ser hvor jeg gennem den, ja jeg stole på min schæferhund.

Yannie find den ret hurtig og gå i dæk som jeg vil hun skal gør og hun må ikke rør ved den.

Vi kommer der ud og det var et ret stor område vi skulle søge i. En stor køkkenhave og der søgt vi men Yannie sige her er ikke noget farmand.

Vi skulle så prøve et nyt sted hvor der var meget grus også et stor drivhus også med nogle blomsterkasser, ja der var lidt af hver for Yannie. Kvinder have fortæller mig hun har haft mange til at hjælp med finde den Høreapparat så de sten var jo flytte rundt på når man gå på sådan et sted med meget grus.

Høreapparat som Yannie fandt som var dækket til. Jeg skulle selv ned på mine knæ og grave dem frem. Den kvinder bliver godt glad for Yannie, ja Yannie fik mane guffe af kvinder ja også stor kram. Det var nu så dejlige se en gammel hund kan klar sit opgav som nu gik bare godt og rolige Yannie hun går bare så rolige rundt ja så skal hun få duft kilde op i næse.

Det var så lidt fra Yannie i dag.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden