I Skanderborg

Den 09.04.2021.

 

Idag skulle Yannie til Skanderborg hvor hun skulle til en optagelse prøve eftersøgningshund i DcH Yannie skulle find to ting i natur et stor område. Der var en pung og et par briller, pung lå på jord og de briller de hænge på et lille træ på Yannie's bane hvor hun skulle søg.

En af de ting som hunde skulle find de har lagt et døgn og jeg kan ikke lige husk hvad det var ?

 

Yannie fandt briller først men hun var en træt hund hun gik i nogle gang i dæk, jeg tage Yannie ud og hun får en god pause end hun får lov igen. Jeg tro hun fik 20 min pause så kom Yannie ud igen.

Mens vi gik der ude igen og hen imod den bane som Yannie skulle søge i. Der vil jeg bruge vind til hjælp Yannie med søge i.

 

Da jeg gå op imod vind der går jeg ned i knæk og tage de briller op af min lomme og vise Yannie de briller og sige Yannie duft godt på dem da vi ved de duft af Kaj som har lagt de ting ud til hunde. Yannie duft godt på dem ja hun slikker også lidt på dem. Jeg kast dem fra mig så Yannie lige kan finde dem og det gør hun.

 

Hvad så Yannie er du klar nu da du har får dig en god pause, og det var hun så Yannie går en bue og med et ligger hun i dæk hvor jeg sige har du noget til far, jeg går så hen til Yannie ja der ligger en pung nej hvor Yannie fik mange kys af mig, så fik vi de to ting vi skal have så nu er Yannie ind i eftersøgning i DcH.

 

Jeg har tage Eftersøger Grunduddannelse , og Yannie har sin Eftersøgning.

Så nu er vi klar Yannie til kom ud og lave det vi kan li at søge med næse ikke Yannie.

Ja Yannie fik så meget ros af mig at jeg tro Yannie har tænk hold nu op farmand de tro du er ret skør i dag haha :-) Jeg og Yannie vil sige 1000 tak vi fik lov til kom og være med i dag til

Kaj og Jan og Heidi.

 

 

Hilsen Johnny og Yannie.

P.S. Yannie er gået i seng… :-)