Hos Anja

Den 01.04.2021. Skærtorsdag.

Hej med jer alle i får lige lidt nyt fra os, vi lave lidt da Yannie ikke er lige tilpas men hun har det godt Yannie har gået læng med sit løb så Yannie måtte en tur til dyrlæge om mandag få at få en Scanning af livmoder det så pænt ud Yannie har får sig en forstyrrelse Hormoner og får nogle pille for det som er Antibiotika det skal hun have ca. I 10 dag. Yannie er lidt træt men hun har det nu godt.

 

I tirsdag til spor træning hvor Leif har lagt et 20 timer spor til hunde ja det klar Yannie nu ret godt ja også Leif’s hund den gjort det til UG,

Du Yannie du må tage dig sammen nu nu er Leif hund bare super god til de Schweisspor nu. :-)

Men hunde var nu ret god til deres spor den dag.

 

Så kom vi til Skærtorsdag hvor Yannie skulle til Påske-appel hos Anja Nielsen der var 2 klasse en med NW1 og NW2.

jeg håbe vi kunne kom og være med selv om Yannie nu ikke var helt okay med sin krop.

Men vi tog nu der ud og bare få en dejlige dag med dem som var mødet op.

 

Der var ca. 34 hunde som var mødet op til lidt Påske-appel. Der var 9 hunde i klasse 2 som vi var med på, vi var de sidste hvis Yannie ikke var færdig med at bløde og det var Yannie så, det er nu så dejlige hun ikke bløde længe nu da det har start her til den 1.3…

Der var Påske Pakke Leg også et Påske Søg.

 

De Påske Pakke Leg som vi søgt ved ja dem klar Yannie godt hun lå i dæk i mange af dem ja det gjort hun også i Påske Søg så en god dag for os ikke Yannie pige, det har være en super dag for os ikke Yannie der var jo godt med sol, du fik jo en gave med hjem Yannie også et påske æg så er vi glad ikke Yanne mus :-)

 

Yannie og mig sige 1000 Tak for en super dag med dig Anja ja også dem fik fik snakke lidt med også. Der er ingen billede af os fik ikke tage nogle billeder af den dag så øv øv :-)

En super god Påske til jer alle herfra os..

Johnny og Yannie..