Yannie.

Den 07.02.2021.

Idag tog Yannie og mig ud til Stoholm hundeskole som vi har lejet en timer hvor vi kunne hygge os med nosework. Jeg lå 7 duft kilder op som var Eukalyptus og en med forstyrrelse på hvor der var heste hård i. Yannie klar den stor søg bare på 7 min og 4 sek.

Jeg troede jeg nu have husk hvor jeg have gemt de 7 duft kilder men men jeg opdag det da jeg så video for fan da vi har glemt den med kontorstol Yannie min skyld.

Jeg skulle ikke haven stoppet Yannie ved stald pæl fordi jeg troede vi var færdig og det var vi så ikke men en STOR FEJL AF MIG.

Yannie kan jo ikke gør for jeg er så DUM men det var jeg så i dag, men Yannie har hygge sig og da vi var færdig kom Lona ind og hilsen på os, og jeg fortæller det har gået super godt og Lona sige det lyd godt, ja end til jeg kommer hjem og opdag så en fejl, men det er også det jeg selv lære af at man skal HUSK hvor man gemme de duft kilder.

Men Yannie har hygge sig vi har være på gå tur sammen da jeg fik ondt af Yannie at jeg har lavet den fejl så hun skulle mærk hun har gjort det super godt.

Yannie fik noget dejlige oksekød da vi kom hjem og Yannie fik også gæste i dag da vi kom hjem fra træning.

Det var genbo der kom også Birgitte som kom på besøg så Yannie fik 3 gæste i dag Yannie var ikke til at styre man skulle tro hun ikke har set dem i 100 år.

Men jeg har haft en super dag med Yannie og det er det som jeg kan li med Yannie pige. Det var lidt fra os kan i nu have en dejlige søndag med det i nu skal lave og pas nu godt på jer selv.

Johnny og Yannie.