I Hammel

Den 04.02.2021.

Idag tog jeg og Yannie til Søndervangskolen i Hammel hvor vi trænet med nosework det var en dejlige dag, og Yannie ja hun gjort nogle nye ting med sin krop, jeg tro ikke længe på Yannie snart bliver de 10 år, men tro det er snart de 5 år som hun lige viser mig i de ting hun lave, om det er spor ja eller bare det med nosework så se man let på Yannie der er sket meget med Yannie’s krop.

Jeg har bare set noget nyt med Yannie og det gør mig bare så glad også dem der har oplevet det som jeg selv se med Yannie, som også fortæller du Johnny hvad sker der lige med Yannie ? Jeg tro jeg har bare ramt noget Yannie kan li at lave med mig og jeg prøve gør det på hundes og ikke bare mig der sige du skal gør som jeg sige Yannie, men Yannie gør det på den måde hun vil ja så er jeg en glad mand.

Jeg og Yannie vil sige tak til jer par kvinder der mødet op til lidt hygge med nosework vi ses snart igen når der er tid igen, det var lidt fra os kan i nu have en god aften med det i nu skal lave, og pas nu godt på jer selv. Og en stor tak til dig Anja du lige tog nogle billeder af Yannie 1000 Tak...

Johnny og Yannie.