Spor hygge

Den 09.01.2021.

Idag tog jeg og Yannie ud i natur vi vil gå et spor da det er læng sine vi har gået et ID-Fært-Spor på stup mark. Jeg lå lidt guf på Yannie’s spor men kun meget lidt, jeg start lidt væk fra start sted den skulle Yannie selv finde, og det klar hun nu ret godt.

Jeg må sige ja selv om vi har gået mange spor ja så var det her spor nok den bedst jeg har set med Yannie. End vi start der sige jeg til Yannie, i dag vil jeg lad line ligger på jord, og gå lige op af din bag er du med på det Yannie ? Yannie kikker bare på mig skal vi snakke eller gå spor.

Vi går så i gang med spor jeg sige bare søg spor, og Yanne er i gang end jeg får det hele ord sagt da hun ved godt når hun er på en mark ja så skal vi gå spor. Jeg gå ikke lige med Yannie i start før den line er helt ude og jeg kan lad den ligger på jord og der efter går jeg først med ud.

Da jeg kan se vi er tæt på knæk ja der går jeg hurtig op til Yannie for at se om hun tage knæk og det gør hun bare så smukt. Vi kommer så hen til den først genstand den ligge hun så smukt ved. De først 6 knæk dem tage hun til UG og gå også lige på sit spor ikke noget med gå ud af sit spor.

Da Yannie kom hen til nummer 3 genstand og hun ligger sig ned, jeg kommer hen til Yannie og sige nej hvor den er fin og hun får sin belønning for det, ja der er så jeg glemme tage den med mig, vi går lidt på den spor og den jeg vil lige se på de genstand jeg har i min lommer.

Der opdag jeg så jeg mangler en og sige lige til Yannie kan du ikke lige gå i dæk jeg skal lige hen til nummer 3 genstand og hent den. Yannie gå i dæk og jeg gå så op af en bakke da jeg er op på den bakke ja så kan Yannie ikke se mig længe, og jeg råbe tilbage du Yannie du skal bliver i dæk.

Selv om du ikke kan se mig, jeg find den genstand og råbe tilbage jeg er på vej igen, da jeg kunne se Yannie ja så ligger hun bare og kikker på mig, nå farmand fandt du den jeg have jo lagt mig ved genstand, og fik mig mit guf og du tog ikke den med dig farmand hvad fik du så lært i dag farmand ??

Når Yannie stoppe op ja så kikker hun bare ud eller køre hovedet rundet men er på sit spor, når hun har gjort det ja så gå Yannie bare vide på sit spor, jeg ved hun kan finde på gå ud af sit spor for at undersøg hvad der lige var tæt på Yannie’s spor. Men det gjort hun så ikke i dag, godt gået Yannie.

Jeg er bare så stolt i dag der var kun en knæk hvor hun lavet en meget lille rundering som jeg har det fin med, der er jo en grund til hunde gør det, og det må de godt for mig bare de selv kommer ind på deres spor igen, hvor jeg bare holde min kæft, så skal Yannie nok kom ind igen på sit spor.

Det var bare så dejlige se Yannie gik så smukt i dag og jeg selv fik meget med hjem i dag og kunne også se på Yannie ja når jeg bare lad den line være ja så gå Yannie bare sit spor når hun er sat i gang, det gør nu en glad se den gammel hund bare hygge sig med det vi to kan li sammen.

Da vi var færdig ja der sige jeg til Yannie vi skal ud og finde et sted hvor du bare kan løbe fri i natur, vi fandt et sted hvor vi også må bruge til træning så der fik Yannie lov til at bare løbe rundet eller det hun have lyst til da hun nu har gået så godt i dag, så en super dag for os to ikke Yannie.

Det var lidt fra os Johnny og Yannie.