Den 21.11.2020.

 

Idag skulle Yannie så til fællerstræning med nose work Jylland, tur gik til Tranbjerg som Else Kjærgaard har lånt til os, jeg var på hold med Else og Dorthe, vi var 9 der var mødet op til fællerstræning i dag.

Der var lavet 3 gruppe der bliver sat 16 duft kilde op i alt til hunde, den hold som jeg var på vi lavet med 6 duft kilde til hunde.

Jeg have lige glemt Yannie’s seletøj få med i dag det er hvis første gang det er sket med glemme Yannie’s seletøj. :-)

Der var par søg som Yannie måtte arbejde meget på end hun fik dem, og nogle af søg ja dem klar hun til UG og par af søg måtte jeg lige have lidt hjælp til. Og der var også et søg jeg var så sikker på den ikke var der men Yannie sige den var der. Ja en som mig er ikke en fejl fri mennesker jeg vil lave fejl mens jeg øve mig med Yannie og det er jo det jeg lære af ikke. ;-)

Eller må jeg sige de hunde jeg var sammen med ja de var bare ret god til finde de duft kilder der var sat op til hunde, og Yannie klar det nu ret godt den gammel dame synes jeg. Yannie gjort også noget nyt i dag med sine søg, jo hun kom med noget nyt i dag til sin farmand.

Jeg og Yannie har haft en super dag med træning og min krop var lidt med mig i dag det gør en glad når den er med mig som i dag.

Jeg vil sige 1000 tak til NWJ for en god fællerstræning de har holdt i dag for os som var mødet op i dag. Også en stor tak til dig Dorthe med de video du har tage af Yannie. Også tak til dig Lone.K.

for det du har også lave til os som er hygge med hunde. :-)

Det var lidt fra Johnny og Yannie.