Mentaltræning.

Den 09.10.2020 Kursus med MindDog som er Iben Marianne Krarup. Pedersen. Og med Henrik W. Andersen.

 

Jeg var til kursus onsdag aften hos DogTech som er Karina der har det sted, dette kursus holde over 3 gang a 3 timer i Fokus og Mentaltræning, så må jeg håbe jeg får noget ud af det, men det tro jeg nok skal gør, selv om der er så mange ord jeg ikke lige forstå når man er ret ordblind eller skal til at læse de opgave man nu får fra kursus, men jeg må bare hænge i og håbe det går for mig.

 

Men jeg fik nu noget med mig hjem til at tænke lidt på en anden måde træner med sin hund, også man vil give af til sin hund så den forstå hvad jeg vil, men også hund får det super med det man lave med sin hund, Så jeg må bare hænge i og gør det så godt jeg nu kan gør på dette kursus og håbe den som skal lære mig også synes jeg prøve på det. Mere kan jeg ikke gør.

 

Jeg vil sige 1000 tak for en super aften med jer to den gik nu ret hurtig synes jeg, så det må jo så betynde det var en super aften med jer to. Og ja det musik vi skulle høre ja det fik mig til slapper af, jeg glæde mig til kom igen og lære mere fra jer to og lytte godt på det i sige til en og tage det med hjem, og prøve det med sin hund ja også på sig selv, mere vil jeg ikke lov så har jeg ikke sagt for meget ;-)

Også tak til Karina der har DogTech som fik Iben Marianne Krarup. Pedersen. Og med Henrik W. Andersen. Til kom og holde de 3 kursus for os så vi kan lære noget nyt om Mentaltræning.

 

P.S. Husk jeg er ord blind så det kan misforstå det jeg skrive om…..

 

Hilsen Johnny Svendsen.