Yannie's dagbog

Den 18.09.2020.

Yannie fik en opgave hun skulle prøve..

Der var en der søgt en hund der kunne bruge sin næse til finde noget slem lugt i huset hun finde en som som kender Yannie hvor hun mener hvis hun skulle fortæller om en hund der ved hvordan man bruge sin næse til ja så var det Yannie, og det var Yannie’s dyrlæge der ved hvad Yannie kan.

Den kvinder skrive så til os om vi kunne hjælp med finde ud af hvor den duft kommer fra, og fortæller det er ret slem og de kunne ikke hold det ud at være i huset. Den kvinder det var hos hendes far og mor som har den grim duft i huset, jeg vil godt prøve men jeg har aldrig lave sådan noget med Yannie selv om vi lave meget næse arbejde.

Jeg vil ikke lov noget og de kende ikke nogle hunde der kunne det, jeg sige ja til det men det bliver først om fredag da jeg ikke kun om torsdag og det kunne de også selv om fredag.

Jeg går selv tænk på det jeg nu har lovet torsdag aften og finde nogle gode hundevenner og fortæller om det med Yannie. De mener hvis der er en hund ja så er det Yannie da hun har lært mange ting med sin næse.

Den 19.09.2020

ja der ring jeg sige vi gør det og snakke med kvindens far og jeg sige også jeg vil ikke lov noget om vi kan klar den opgav du give mig og det var han helt med på, han var nu så rar snakke med om det vi skulle prøve med Yannie. Vi kommer så ind til dem og jeg ser lige først huset men jeg kommer ikke ret langt ind før jeg sige hold nu kæft det lugt slem. Manden sige ja det har du helt ret i og så kommer hans kone også ud og sige kan du lugt det, ja det kan jeg.

Jeg går ud og hent Yannie og få Yannie tisse af og fortæller dem lige min hund er i løbetid, det skulle jeg ikke tænk på bare jeg vil hjælp dem med finde den lugt, jeg sige igen jeg vil ikke lov noget, de hilsen lige på Yannie og fortæller mig du har dig godt nok en smukt schæferhund hvor jeg sige pæn tak for de pæne ord til Yannie. Jeg sige nu vil jeg lad Yannie arbejde i ro og i må ikke snakke eller rør ved Yannie nu skal hun arbejde og det var de helt med på.

Der kommer nogle og de fortæller de ikke må snakke med Yanne og det gør de helle ikke, Yannie arbejde så pænt og hun er også lige glad med dem der er i huset bare Yannie ja så er hun en glad hund. Yannie find ud af der er noget gal hun gå hen til et sted 2 gang og li som hun fortæller mig far her er noget men jeg kan ikke se eller ja lugt det. Jeg bede Yannie tage en tur med rundt i køkken og kommer så tilbage igen mod køleskabet og har næse i jord.

Manden sige han kan tage en list af og det gør han så, men vi kan ikke se noget men Yannie vil have sit hoved ind men det kunne hun jo ikke hul er for lille. Mens Yannie går lidt rundt og brug sin næse der går jeg lidt tilbage for give plads til Yannie og stå op af en mur hvor køleskabt er, der opdag jeg et par trappetrin hvor jeg spørge mand må vi gå der op hvor han sige ja i skal bare gå over det hele hvor i vil. Jeg sige til Yannie kom og jeg går først da jeg går op af de trin fyr for fan.. jeg sige højt og manden sige også ja den er ikke god.

Man kunne nem se på Yannie da hun selv gik op af de trin ja så vent hun hovedet hurtig rundt og gik ned igen og fandt et lille hul og vil have sin næse helt ind i det lille hul. Hvor jeg sige har du noget der ind som er hul han sige ja der er hul der ind i de trin. Og køleskabt stå lige op af de trin.

Jeg prøve lige lad Yannie søge over det hel da jeg lige skulle tænk lidt på det jeg så. Yannie gik over helt huset også i kælder men hun fandt ikke noget da vi have søgt de nye sted så vil jeg lige holde en pause da jeg have noget op i min lille hovedet men Yannie skal have en pause.

Da Yannie nu have være til nosework træning om formiddag hos Karina. En fredag og så skulle her til Silkeborg om eftermiddag. Efter en pause sige jeg til Yannie er du klar og det var hun nu ret hurtig med søge, jeg sætte Yannie på 5 sted og hver gang går Yannie hen til køleskabt og ligger i dæk og sætte næse i jord ved køleskabt eller om gå bagom ved mur til køleskabt men vil helle ligger i dæk foran køleskab det gør hun 5 gang, hvor jeg sige til manden jeg er nød til stole på Yannie der må være noget her som er gal men vi kan ikke se noget eller jeg kan lugt noget, men Yannie sige her farmand, jeg sige vi stoppe nu jeg må bare stole på min schæferhund hvor de selv sige vi kan jo selv se på din hund hun vil bare være der som vi ikke lige kan se eller lugt det.

Vi stoppe så og får en god kop kaffe også en dejlige snak om hvad jeg lave med Yannie, mens vi snakke sige han så her lå en bager hvor jeg så sige okay synes nok der var noget der sige mig om en bager butik men var ikke sikker, her har jeg kommer efter brød tænk jeg har være her og nu er det et hus som er lavet helt om nu. Nå vi køre så hjem til lille mor og fortæller hvad Yannie har gjort.

Den 21.09.2020

Om mandag aften hvor Yannie skulle til noget nyt i træning hos Karina som er Get in Shape som vi skulle prøve for at hjælp Yannie med bliver en sund hund ja også måske mig også. Hihi.. Mens vi var i gang med det nyt træning program med Yannie ring der en til mig men jeg have ikke lige tid til snakke da jeg jo var i gang med Yannie. Vi fik meget ros eller Yannie fik meget ros af Karina med det vi skulle prøve lave.

Yannie var en super glad hund som man kunne se på øjne Yannie har nok tænk ja ikke noget med min næse men min krop og hovedet ja også farmand skulle tænke på noget nyt nu. Da vi var færdig hos Karina ja så vil jeg lige ringe tilbage til han Bent som jeg ikke lige kunne husk hvem det nu var. Da jeg får ham i mobil sige han du skal elske din hund og give hund et flæskesteg hun har gjort det rigtig da de har får det undersøgt om Yannie have ret i det hvor den grim duft kom fra.

Jeg må sige jeg fik gåsehud over den ros til Yannie, det var noget oksekød blod eller fra en gris der har løbe ned fra skabet nu kan jeg ikke lige husk hvor langtid det har ligger der. Ja så bliver man glad for det næse arbejde jeg lave med Yannie er jo godt nok, ja det var om Yannie i har hørt om, i må bære lidt over hvis ord ikke lige passe ind i det jeg skrive der kan godt være nogle ord jeg ikke lige husk rigtig men det er en sandt det jeg skrive om Yannie.

Johnny og Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden