klar til NW2 prøve.

22.08.2020. Kursus med Iben Marianne Krarup Pedersen. Klar til NW2 prøve.
Som Nose Work Jylland har holdt, som bliver holdt på Østerhåbskolen i Horsens.
 
Idag skulle jeg så på kursus klar til NW2 prøve med Iben Marianne K. P. Og Yannie skulle så ikke med i dag, i kan se hundebur er jo tom ;-) men skulle være hjem og pas på lille mor også huset mens jeg var væk hele dag lang.
Det var et super godt kursus jeg var med til jeg fik bare så meget hjem når jeg ikke lige har Yannie.
 
Og ja det kunne nu være rar men pyt Yannie skal ikke altid med på kursus :-) Jeg fik lært hvad man skal i NW2 klasse også der er jo kommet lidt nyt, vi var 7 til kursus 5 med hund og 2 uden hund. Så der er noget jeg vil prøve nu med Yannie så Yannie nu skal du arbejde ;-)
 
Vi fik også lov at prøve NW3 i tom søg hvor hunde skulle prøve 3 rum og en af dem var ingen duft kilde sat op i. Man kunne se på hunde ja der måtte de arbejde lidt mere men også HF kom på arbejde kunne man let se på dem :-)
 
Jeg vil sige 1000 tak for et super godt kursus med dig Iben Marianne K.P.. jeg har fået så meget med hjem til min træning, også en stor tak til Lone der fik det kursus op til os. Også tak til dig Rikke der gav en hånd med. Også en stor tak til jer der mødte op så der bliver til en super godt kursus.
 
Johnny. Svendsen :-)