12.08.2020.
Idag tog Yannie ud til Tina Giphardt Skjellerup da jeg har bedt om hun vil gemme 2 ting i skoven hvor det har ligger derude i 1 ½ dag, så skulle vi se om Yannie kunne finde de 2 ting som var gemt, den først er en Plastik klemme og nummer 2 var et hårbånd ved en traktor.
 
Da Yannie høre ord som er feltsøg ja så kan Yannie ikke vent længe med kom igang Yannie er bliver helt op at køre end for en tid nu, om det er Karina Søgaard der har ramt noget i Yannie's krop eller det hun nu også får fra dyrlæge ja det er nok af det hele.
 
Men Yannie er helt klar til kom ud og søge efter de ting der var gemt i skoven, jeg får at vide ca. hvor Tina har gået ja så er det op til Yannie finde det, det har ligger i skoven 1 ½ dag så må jeg bare håbe hun finde det til mig.
 
Yannie går igang med søg og man se hun finde ID-Fært og går også ud og kommer ind hvor Tina har gået med sit fært jeg ved ikke lige hvor hun har gået sin tur for 1½ dage sin og lagt de 2 ting i skoven, men pyt bare Yannie finde de to så er jeg ret glad.
 
Jeg og Yannie sige 1000 tak du vil hjælp med felt-søg til os også brug lidt tid på det. Det takke vi meget for ikke Yannie.
🤩🐕🙋‍♂️