Yannie i Vildbjerg skole

Den 19.12.2019.

Den torsdag bliver en rigtig lang dag for mig og Yannie. Jo vi står op kl. 4.15 om natten for nå det vi skal lave i dag, vi start med en lille skovtur i det mørke det var nu ikke så let se Yannie hvor hun gik, men det gik jo, så skulle vi til Vildbjerg Skole hvor Yannie skulle på Amalia skole hvor Amalie have lave en billeder serie 11 med Yannie  hvordan jeg bruge Yannie til, det var så smukt lavet af Amalie pige.

Og Yannie var med ind i Amalie’s klasse de var 28 børen som skulle hilse på Yannie.

Yannie tog godt imod de søde børen og ja der kommer nogle lære som også vil lige hilse på Yannie da de synes hun var sådan en smukt schæferhund. Men Yannie skulle også vise børen hvordan Yannie bruge sin næse, så vi lave noget nosework som var lavendel hvor Amalie fik lov til gemme i sin klasse. Yannie gik så i gang med søge de duft kilde der var sat op af Amalie, børen synes det var så sjov se Yannie gå rundt i deres klasse at de ikke kun lad være med at rør ved Yannie når hun gik forbi dem.

Men Yannie gik bare rolige rundt i klasse selv om børen de rør ved Yannie da hun jo skulle find den duft kilde, da Yannie var færdig med det ja så skulle alle de 28 hen og rør ved Yannie og nusse hende godt og Yannie synes det var så dejlige blevet rørt ved. Da de så var færdig med det ja så skulle de stille spørgsmål om Yannie som jeg skulle svar på, ja der kom godt nok mange men de var nu ret gode de spørgsmål de nu kom med. Da vi så bliver færdig ja så skulle vi hjem ad..

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden