Messecenter Herning

Den 02.11.2018 Nosework konkurrence DKK i Messecenter Herning.

 Yannie skulle prøve være en hundebur og det har hun aldrig prøve før her i dag. Men det tog til UG men der var lige par hunde der kom for tæt så det kom lige et stor vuf fra Yannie kom ikke for tæt på mig. Men når hun bare lå ude for bur ja så var hun bare helt en rolige schæfer selv om hunde var meget tæt på Yannie, det var kun når hun var i bur der skulle de ikke rør ved bur da hun passe på den li som hun gør i sin bil.

 Yannie tog alle de 4 prøve med 0 fejl fik de 100 ud af de 100 med 0 fejl,

Ude søg. 25 Point fejl 0.

Køretøj søg. 25 Point fejl 0.

Ind søg. 25 Point fejl 0.

Beholder søg. 25 Point fejl 0.

 Det var en super god dag for mig og Yannie jeg var en meget træt mand der skulle til konkurrence men det gik over da vi først var kom ind og jeg have min søn med til at lige hjælp mig hvis jeg nu skulle gå ned da jeg var en færdig i min krop, og min krop gjort bare så ondt.

 Men det gik bare og Yannie var en meget glad hund så jeg er bare så glad når Yannie hun bare gør det så godt når vi tænke på hun har være ude fra om morgen og hen på aften med sin eftersøgning i 4 dag for se om hun kunne find en hund der var løbe hjemmefra.

Ja så er det sgu godt klar af Yannie må jeg bare sige Yannie jeg elsker dig bare så højt jeg kan bare ikke finde de rigtig ord til min schæferhund hun var bare en god hund til sin Nosework.

En stor tillykke med din Nosework 1. Yannie.

Tak til Dommer også skrive også til dem der har hjælp til ude dem ja så var der ingen Nosework konkurrence.

Jeg og Yannie sige også tak alle dem vi har mødet før i tid og man se så i dag det var rar hilsen på jer alle. Også tak til de anden vi kende for en dejlige dag med jer i Herning. Vi ses en dag igen.

Hilsen Johnny & Yannie.