Ude søg 

 

22.12.2020 Nosework træning.

 

Idag tog jeg ud til Tina hvor vi skulle hygge os med nosework der var 5 hunde i dag da Ingeborg også kom, det var ikke sikker jeg have lyst til det i dag da jeg have så ondt i min mund hvor den tand er væk nu, men det skulle man ikke tro den var.

 

Men jeg tog så ud til de par kvinder for at se om jeg kunne glem min øm tand som er væk eller bare have ondt i ja snart i hele min mund. Men jeg har ikke rigtig lavet noget med Yannie i langtid synes jeg, end vi tog derud ja så skulle vi lige på en lille skovtur nej hvor Yannie hun hygge sig kunne man let se hende gør.

 

Da vi var færdig ja så køre vi ud til Tina for hygge os med nosework, jeg ligger di duft kilde ud i dag og prøve lave noget let også noget hvor de måtte arbejde meget for at finde de duft kilder der var gemt. Men det gjort hunde nu til Ug i dag de var bare helt op at køre de kære hunde vi har os.

Yannie klar det godt men der var to søg hvor hun måtte arbejde i langtid end hun fik den.

 

Da vi var færdig ja der skulle jeg lige til tandlæge men kom til glemme det så jeg måtte hurtig og sige undskyld men de var nu så rar at jeg kunne bare kom og det gjort jeg så, men jeg har bare så ondt i det her til aften jeg håbe det går snart over igen, det var lidt fra os ikke Yannie. Nå ja jeg har også glemt at fortæller Amalie pige har være nogle dage hos Yannie de to har bare hygge sig med STOR…. :-)

 

Kan i nu have en dejlige aften med det i nu skal lave.. Johnny og Yannie.