Nose Work Jylland

Den 27.05.2018.Kursus.

Fokuseret start, tærskel søg, kommunikation ved kilden og markerings adfærd.

I dag skulle Yannie til kursus i Nosework. Skanderborg på Børup Skole med. Pia Johnsen om:.

 

Fært teori, prøveregler NW1, fokuseret start, tærskel søg, kommunikation ved kilden og markerings adfærd.

 

Vi start med teori hvordan hunde arbejde i søge områderne, for hunde er området ca. 80% miljø hvor hunde har et behov for undersøge området end de går i gang med det de er sat til at søde duft kild. Vi start med 5 forskellige fin søg med filt duft som var sat på hus mure hvor hunde skulle finde dem og markering dem rigtig med deres næse, og det var nu ikke så let for Yannie, men hun klar det nu ret godt med nogle af dem.

 

Så skulle vi også prøve beholde søg på papkasse også på Nose Borad hvor der var sat krus i. Hvor hunde skulle sæt deres næse i så vi var klar over hvor duft var i. Ja det var nu helle ikke lige så let for Yannie men det kom da hun lige opdag hvad hun skulle gør.

 

Holde nu op en kursus Pia have lavet til os alle der var godt nok noget at prøve med hunde og ja jeg måtte også lige have hjælp af Pia da jeg ikke lige kunne se for Yannie’s numse og lave så forket markering af Yannie. Nogle af de markering klar Yannie godt, også nogle fejl lave hun også også mig selv, men selv om vi lave fejl mig og Yannie ja så fik vi bare meget med hjem.

 

Men vi fik nu også meget ros af Pia, selv om jeg var lidt bagefter :-) det var nok Yannie der fik de ros og jeg skal lære stå så jeg kan se Yannie’s næse eller stå foran eller på side, så kan jeg nå se hvor hun sætte sin næse på de duft hun skal finde til mig. Så det har bare være en super dag for mig og Yannie i Skanderborg med NWJ med det kursus som Pia har lavet til os alle.

 

Jeg har også lært se på alle de hunde som skulle også prøve og bare stå kik på hunde ja der har jeg også lært meget bare stå og se hvordan hunde arbejde super godt af alle hunde synes jeg selv.

Vi sige 1000 tak vi måtte kom med på den kursus med Pia Johnsen og der var også mad til os alle.

 

Der var kaffe og the, guf eller frugt også en Sandwich. Som var frisk smurte ja det hele var bare så godt. Tak til NWJ. Johnny og Yannie.