På P.huset

Den 27.11.2020 NWM med Karina.

Idag gik træning til P-huset i Randers det var bare et super sted at træner med nosework, vi start helt oppe tænk vi have det helt for os selv. Okay der var så en der var ved lave lys på et juletræ, der var sat 2 duft kilder op til hunde, og så var der også et beholdersøg med 2 duft kilder også.

End vi skulle i gang der gik jeg lige en tur med Yannie vi skulle lige se ned, hold nu kæft vi var højt oppe og det er ikke lige med vil jeg lige sige, jeg sige til skal vi ikke gå hen og se ned eller bare kuk ud, jeg er bare så højdeskræk at det gør helt ondt i min mave, men jeg gik nu med Yannie der hen og fik kikker lidt ud eller ned.

Jeg vil lige fin min mobil så vi kunne viser jer hvad vi skulle den dag her i Randers på P. Huset.

Jo der skulle vi øve os i nosework med hunde, jeg og Yannie skulle start som nummer et det var jeg med på. Vi start med det juletræ hvor der gik en og lave lys på den tro jeg det var ? Yannie var lige hen og kikker lidt på den mand hvad han gik over lavet der.

Men Yannie gik nu i gang og hun klar det nu ret godt bare jeg ikke skulle kik ned når Yannie gik hen til kant. Yannie var nu også lidt nevøs kunne man godt se på Yannie, men jeg lod selv Yannie klar sin opgave og det klar hun ret godt. Da Yannie have fund de 2 duft kilde ja så skulle vi og prøve beholdersøg der var også 2 duft kilde i.

Dem klar Yannie nu også ret godt hun gik rolige rundt så fik hun de duft kilde i sine næse, da vi var færdig der ja så skulle vi ned ad og der have Karina sat 3 duft kilder op ja der kom mange mennesker der skulle ud og ind, og de skulle også forbi os og vi måtte også give dem plads så de selv kunne kom vide i det de skulle. Det har vært en super dag for mig og Yannie vi fik prøve noget nyt i dag.

Det var også dejlige se de andre hunde hvordan de også klar det som Karina have lave til os i dag, jeg vil sige 1000 tak for en super dag med jer alle på den hold vi er med på tak for en skønt dag med hunde også dem må vi ikke glem de kære hunde vi har ikke.

Det var lidt fra os Johnny og Yannie.

P.S. der er 3 video som i også kan se lidt på........