Den 09-03-2018.

Nu har Yannie har haft fri i nogle dage da jeg selv skulle lave noget, men hun får sine skov tur eller bliver sur på sin farmand, den tosse hund :-).

Jeg har fåret Yannie meldt til nogle prøve spor også i Nosework prøve. Så er Yannie også meldt på 2 dags kursus i Nosework, da jeg går så meget op i næse arbejde med Yannie, og jeg ved vi kan li lave det sammen om vi gør det rigtig ja det ved jeg jo ikke, men jeg ved bare vi er nu ret god til det med næse arbejde når det er om felt-søg eller Nosework ja også i spor som er Schweisspor, vi er også lidt god de spor som er IPO-Spor.

 

Jeg tro også Yannie's løbetid er ved at være over nu, så skal man da ikke gå pas på der er en han hund der får lyst til Yannie pige hi hi ;-) Da vi var på en dejlige skov tur i dag ja så stå Yannie med et og kikker ind i skoven, og køre hovedet rundt og jeg kunne ikke se noget med høre dyr lyd.

Jeg sige til Yannie hvad ser du som jeg ikke kan se men høre dyr lyd, Yannie side på sin numse og bare kikker rundt og det ser ret sjov ud det hun lave med sit hovedet.

 

Jeg sige til Yannie hvad fan.. kikker du på men Yannie hun er ret opdaget af de dyr lyd og bare kikker og jeg kan ikke se noget som helst, men holde øje med Yannie. Men så gå hun længe ind i skoven og jeg kikker med for jeg kan ikke se en skid men Yannie hun køre til side og til side også op og ned, og jeg bliver snart skøre af det Yannie går længe ind i skoven, men jeg sige til Yannie stop Yannie du må ikke gå ind da jeg ikke ved du har set som jeg ikke kan se.

 

Yannie vender sig om mod mig og kikker lidt på mig, og så går hun lidt ind i skoven igen, der sige jeg så nej da jeg ikke kan se noget men kun Yannie, hun stoppe så op og kikker igen på mig, nej Yannie du kommer her nu vi skal vide du lille dame, så komme hun løbe ud og jeg får så aldrig vide hvad Yannie har set som jeg så ikke fik oplevet med Yannie så øv øv..

 

Men vi gik nu vide og bare hygge os i dag, og da vi kom hjem ja der har vi dovn den af da hun jo har fri i nogle dage. Der kommer lidt billeder også lidt video af Yannie. Så vi har ikke rigtig lave noget ikke Yannie så der er ikke så meget fortæller om Yannie.

Men kan i nu have en super god weekend med det i skal lave med hunde eller jer selv.

Og pas nu godt på jer selv når i skal ud og køre i bil.