Med Metha.

Den 24.03.2020.

Idag tog jeg og Yannie på en dejlige skovtur et nyt sted som var et super smukt natur hvor vi har aldrig har gået selv om vi kende den skov ret godt. Jeg kunne ikke sov og fik lavet lidt kaffe og ser lidt morgen tv, men så sige jeg sgu til Yannie skal vi ikke tage på skovtur mens lille mor ligger og sove.

Det var Yannie med på vi fandt et nyt sted i skoven som vi ikke har gået før i dag, sikker et smukt sted vi fandt i dag. Der var en ret stor sø som vi gik rundt om som var op og ned så vi fik brugt benet i dag også kroppe den kom lidt på arbejde altså mig hihi :-)

Da vi have hygge os meget på den dejlige gå tur tog vi hjem for få lidt moregn mad, og da vi var færdig ja så vil jeg ud og ligger et spor til Yannie, men ikke på et mark men rundt om gården som vi må bruge til min træning med Yannie det som vi lave sammen.

Da jeg var færdig ja så kom Metha også med sin hund hun vil også hygge sig med sin hund til lidt sporhygge.

Ja der var jo godt med plads til os da vi skal passe på vi ikke kom for tæt på mens vi hygge os med spor træning. Jeg var med ude og se Metha’s hund gå sit spor og jeg hold mig en god afstand fra dem så der ikke sker noget med os. Metha’s hund gik nu ret godt synes jeg, ja hunde de måtte arbejde lidt hårdt da der var meget vind i dag på deres spor.

Så jeg og Yannie har haft en super dag med kom i skoven også lavet lidt sportræning og se på en anden hund ja det kan kun bliver en super dag for mig oh Yannie. Det var lidt fra os kan i nu hygge jer og pas godt på jer selv.

Johnny og Yannie.