SommerFerie træning

02.07.2020 Sommerferie Træning: Nosework hos Anja&Hund.

Idag gik så tur til Ørsted hos Anja hvor vi skulle træner med nosework Forstyrrende Miljø

Der var kaniner og nogle gæs og masse af anden ting som gav forstyrrelse på når hunde de søgt

Der var nogle hvor Yannie måtte arbejde lidt hårdt for finde de duft kilder der var sat op til hunde.

Yannie tog det nu ret rolige i sine søg Yannie går bare rolige rundt i sine søg, da vi kom hen til kaniner ja der gjort Yannie noget nyt for mig, da Yannie skulle lige start med sit søg var hun ja lidt bang hvad var det hun skulle ind til ind i et lille hus hvor der var mange søde kaniner som Yannie skulle ind til.

Jeg gik med ind da jeg kunne se på Yannie hun ikke var så tryk, men da jeg gik der ind ja så var Yannie klar til sit søg og fandt den søg ind i huset. Der var også par søg ude i det fri hvor der også var kaniner. Ja der gjort Yannie noget nyt for mig jeg kikke lige en gang hvad var det du lave Yannie.

Jo Yannie slikke sgu en af de kaniner lige på næse hold da op Yannie nu er du glad for de søde kaniner og bare søge vide med finde de anden duft kilder der også var ude i det fri. Jeg må godt nok sige Yannie har give mig så meget med hjem fra de træning vi er med på, eller om det er fra kursus ja så gør Yannie næste altid noget nyt for mig.

Da vi have lavet nogle søg så var der også kaffe pause med kage til som Anja’s mand har lavet til os alle, den lå godt i min mave mums… Da vi var færdig med kaffe og skulle ud igen med søge med hunde. Yannie var på hold med Christina og Ene vi var 3 på det hold Yannie var med på, vi var 7 HF i alt.

De søg vi skulle lave efter kaffe pause det gik også godt for Yannie der var lige lidt hvor hun måtte også arbejde lidt hårdt, men ellers klar Yannie det nu ret godt synes jeg selv. De hunde som vi var på hold sammen ja de var nu også ret sej med finde de duft kilder der var sat op til hunde, en super dag for mig og Yannie.

Jeg og Yannie vil sige 1000 tak for en nogle super timer hos Anja også med jer alle som jeg nu fik hils på, også en stor tak til Anja’s mand der lave kage til os. Også en stor tak til Peter der toge billeder af os alle også dig Anja så er der hvis ingen glemt ;-) Jeg har fået rigtig meget med hjem til min træning med Yannie. Jeg håbe vi ses igen når vi kan kom med og hygge med jer igen.

God sommer til jer alle herfra Johnny og Yannie.. :-)