Fototur med Liam

Den 13.10.2020 på foto tur med Mit Barnebarn Liam.

 

Idag skulle Liam og mig og Yannie på et foto tur Liam vil prøve tage billeder med mit Pro. Kamera vi kørt så ud i skoven hvor der var en stor sø, men det var nu ikke så let da Yannie var med hun vil helle løbe hen til Liam og så var de fugle væk fra Liam, jeg sige til Liam jeg går en tur med Yannie så kan du hygge dig lide det var han med på. Men Yannie så efter Liam heltid kom nu Yannie vi går en tur ind i skoven mens Liam tage billeder vi går lidt og Yannie kan så ikke se Liam længe.

 

Yannie lave sin wc tur som nu hun ellers gør det er bare os to, da hun var færdig med sit wc besøg ja så vil hun bare hen til Liam, rolige Yannie men det var hun sgu nu lige glad med hun skulle finde Liam NU!! Jeg sige så okay fin Liam ja det skulle jeg ikke sige to gang så var Yannie i gang med søge efter Liam og vi ved ikke lige hvor han er på sin foto tur. Da vi kommer hen til bilen der søg Yannie rundt om bilen hvor jeg så sige til Yannie søg efter Liam.

 

Det skulle jeg ikke sige to gang så var hun bare i gang med søge hold nu kæft hun have fart på den gl. Dame jeg ved Liam skulle være ved sø men ikke hvor han var, men det skulle Yannie nok fortæller mig jeg skulle bare gå efter Yannie og der var godt nok fart på må jeg lige hilsen sige. Vi kom så frem til Liam og ja Liam han tog bare billeder og fortæller det er nu ikke så let når Yannie vil gå ved ham, jeg sige til Liam jeg ved en ny sø der er også mange fugle der sætte jeg dig hen og køre Yannie hjem, det var han med på.

 

Jeg sætte Liam et nyt sted hen og køre hjem med Yannie ja det var hun nu ikke så glad for, Jeg kommer tilbage til Liam og finde ham, ja der var ikke rigtig noget synes han, om vi ikke skulle prøve køre ud i skoven igen og finde noget smukt sted jeg kender det var jeg med på, så vi kørt igen en tur ud på et nyt sted hvor jeg ved der er vand. Og der er også smukt det sted jeg vil hen med Liam. Vi kommer så der ude og går meget rolige vi snakke ikke da vi vil så gerne have dyr på kamera.

 

Så vi der der ude i små 3 ½ timer i natur og Liam har bare tage så mange billeder ja af alt, det er bare så dejlige se den dreng gå med den stor kamera og give den gas, ja han ligge sig ned eller ja man skal se ham når han tage billeder af natur det er et skønt syn for mig det give mig ro i min krop når man se børen de hygge sig i natur som Liam nu kan li at gør sammen med sin bedstefar. Jeg har bare haft en dejlige dag i natur med Liam og glæde mig også til se de billeder han har tage med mit kamera, jeg håbe jeg kan får dem set og lagt op på hjemmeside så i også kan nye de billede af Liam.

 

Fra Liam og Bedstefar,. ( Johnny )