05.02.2020

Den 05.02.2020.

Idag skulle Yannie ud til Key2Balance/Karina. Yannie skulle have massage og skulle også lige set efter om alt er nu okay med Yannie’s bagben muskel. Yannie have lidt løs lår muskel i bag da hun nu ikke har lavet så meget sin jeg har være syg og det skal vi have kik på igen med Yannie sige Karina.

Yannie skal på vandløbebånd igen så vi kan få Yannie bygge op igen med sine bagben muskel Karina sige Yannie skal nok bliver klar igen når hun lige kommer i gang og jeg prøve se om jeg ikke kan kom til gå lidt længe med Yannie når vi er på skovtur.

Hvor vi prøve gå op og ned af nogle bakker som vi kan holde til det vil hjælp meget på os to da jeg jo ikke har lavet noget hvor vi ellers har gået lang tur i skoven, men ikke efter jeg har haft det dårlige med mit hjerte, så jeg må helle se om jeg ikke bare kan kom i gang også for Yannie’s skyld.

Da vi var færdig hos Karina så kørt vi ud til en dejlige skov ude ved Gludsted det er et smukt sted gå med sin hund i natur derude. Lille mor var med på tur og vi har hygge os med Yannie hvor vi fik tage nogle gode billeder af Yannie.

Da vi var færdig med skovtur ja så tog vi lige ud til en pølsehus end vi kørt hjem og Yannie fik også noget da det var Yannie der fik en behandlelig og Yannie var en rigtig sød schæferhund der lad Karina gør det hun vil med Yannie, i start der kunne Yannie godt fin på at lave sur lyd til Karina.

Men der sige Karina så det give vi ikke vel Yannie, og nu er hun bare så rar mod Karina jo de to kan godt sammen og det er så dejlige se Karina har styr Yannie. Når hun får sin massage på sin smukke krop, jeg kan kun sige det er et super sted Karina har til hunde som skal i behandling.

Hivs i har en hund der skal prøve massage eller det Karina tilbyd ja så er der kun at sige prøv kom ud til Karina der har KEY2BALANCE Det er et super sted kan jeg sige jer hunde bliver så glad at kom ud ti Karina hun kan bare det der med hunde.

Så nu skal Yannie bare hold sig i ro end til vi skal lave lidt igen ikke i dag så bare rolige Yannie skal bare se dovn den af i dag den frække dame hun er :-) Det var så lidt fra os i dag kan i nu have en super dag med det i nu skal lave og pas godt på jer selv.

Johnny og Yannie.