Om Yannie

31.01.2020.

Tange Elmuseet hvor vi skulle øve os med nosework, det var en super dag for os alle der var jo godt med sol og der var også en god varm ikke kold synes jeg.

Hunde var nu ret gode til med finde de duft kilde som Karina har sat op til os i dag.

Idag var det ikke så let for Yannie hun måtte arbejde hårdt hen ved de stor sten, den først sted det fandt hun, men den i midti i de sten ja der måtte jeg tage Yannie ud end hun selv opgav eller kørte træt, så helle få Yannie ud mens hun har det sjov.

De anden søg var fin nok selv om hun måtte arbejde lidt for det i dag, det var så dejlige se Yannie er begyndt at gå op af de høj søg nu selv om det ikke gå så hurtig som en hund på 2 år. Men Yannie er begyndt gå op af ting der er høj nu dejlige Yannie.

Men hvis Yannie ikke kan nå de duft kilde ja så kikker hun bare op så skal jeg jo være klar til sige her er den. Her i dag har træner også en anden der har opdag Yannie brug sin øre når hun har fundet et duft kilde, det har jeg ikke lige set da jeg kikker på Yannie’s næse.

Yannie vipper øre tilbage jeg skulle lige prøve kast et guf på jord, for se hvad Yannie gør når hun kommer tæt på det guf der var gemt, jo Yannie brug sin øre og det var jeg så ikke lige klar over. Tænk jeg har lærte noget nyt i dag med min dejlige hund.

Det er godt Yannie du lære mig noget mens vi to er på denne jord Yannie pige. Jeg fik set meget i dag med de hunde der var mødet op vi var 6 hund i dag, det er så dejlige se hunde ja de kan bare det der med deres næse og de ved lige hvad de skal gør.

Jeg vil sige 1000 tak for en super træning nosework med jer alle vi ses snart igen til NWM træning.