Den 13.02.2020.

Idag skulle Yannie ud til Karina hvor Yannie skulle på vandløbebånd, det gik godt i dag med Yannie. Hun klar det godt og Karina sige Yannie skal nok kom sig hurtig med sin bagben muskel så de ikke er løse som hun synes de er lidt. Karina vil godt vi prøve tage nogle bakke hvor jeg lad Yannie løbe ned også op af, også vi begynde tage nogle tur igen i skoven så vi kan få bygge Yannie op igen.

Da Yannie var færdig med løbebånd der vil jeg lige høre om Karina ikke lige kunne mærk lidt på Yannie’s bagben det vil hun godt, men det var Yannie ikke lige klar til, hun var lidt sur på Karina men det tog Karina nu ikke så meget af.

Og det kunne Yannie godt mærk det ikke dur med blive en sur dame der få Yannie ikke med hold den tosse hund.

Da vi var færdig køre vi en tur ud i natur som Karina har fortælle om vi skulle prøve og det gjort vi så. Det var et smukt sted det sted, men det sted som Karina har fortalt os ja det kunne jeg ikke lige finde men vi fandt et smukt sted det tog vi så og gik et tur i den smukke natur vi har.

Det var et dejlige sted ja der kunne vi godt finde på tage nogle tur mere af det sted ikke Yannie. Jeg ved Yannie har hygge sige meget hun gave den gas derude.

Men vi har hygge os i dag vi har set meget af natur i dag og det var nu rar kom ud og der var godt med sol i dag og det var også varm gå derude der var ikke kold i dag. Det var så lidt fra os i dag så nu vil vi bare dovn den af her i aften ikke Yannie, kan i alle haven en super god torsdag aften med det i nu skal lave, og pas godt på jer selv.

Johnny og Yannie.

P.S. der er to video og nogle billeder fra natur side med Yannie :-)