Med Karina som er træner.

Den 17.01.2020.

Idag fik vi besøg af Karina hold som vi er med på, i dag skulle vi alle være i Kjellerup hvor jeg har lånt et sted til hunde træning hvor vi kan hygge os med nosework, der var mødet 6 HF op i dag det er så skønt når vi er alle kommer til træning. Det var nogle dejlige hunde se på i dag de gjort det super godt hunde i dag.

Yannie var god til finde de duft kilde der var sat op i dag, der var 8 duft kilde som hunde skulle prøve finde med deres gode næse de har. Jeg skulle prøve ikke gå hen mod Yannie hvis jeg vil lige se hvor nu den duft kilde er, da Yannie kan find på at kikker på mig og sige hvad vil du her når det er mig der søge efter duft kilde, så det skal jeg lige tænk på som Karina fortæller mig og det kan jeg godt se det er rigtig det hun sige.

Jeg og Yannie sige 1000 tak for en super dag med jer alle også i give køre ned til os, eller over hvad det nu heder, også en stor tak til træner Karina du også har lyst til prøve i Kjellerup med nosework. Yannie var ikke en træt hund se på i dag hun gav den gas og man kunne let se på Yannie hun synes det var sjov i dag. Vi er klar igen til den næste træning med jer alle igen vi ses Johnny og Yannie.